אם יש לכם ארוך בשרני קצר, גבעול סלרי, גבעול טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות מטוגנות בצ'ילה עם שעועית שחורה, צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו סלט ויניגרט פטל עם שעועית גרבנזו, פלפלים אדומים וצימוקים זהובים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שעועית בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים מים קרים לכסות על ידי 2 אינץ ' ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
4
שעועית ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
שמן חום באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים בצל, סלרי וגזר; מטוגנים עד שהירקות מתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים רוזמרין וקורנית. להחזיר שעועית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. שעועית מבושלת חשופה עד כמעט מכרז, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
הוסף 1 כפית מלח. המשך להתבשל עד שעועית מכרז, ערבוב מדי פעם והוספת מים יותר כדי לשמור על מכוסה במידת הצורך, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
10
להוסיף צימוקים; שעועית העונה עם פלפל. מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים צלעות קצרות מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות בקר קצרות
3
שמן חום בסיר ovenproof גדול גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים צלעות קצרות בשכבה אחת וחום מכל הצדדים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
5
להעביר צלעות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, 2 עלי קורנית ושום לסיר. Sauté עד ירקות חום, כ -10 דקות. להחזיר צלעות לסיר בשכבה אחת, בצד הבשר למטה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.