צלעות מייפל מזוגגות
גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, סוכר חום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 90%. מתכונים דומים: צלעות מייפל מזוגגות, צלעות מייפל מזוגגות, ו צלעות מייפל מזוגגות.
הוראות
מניחים צלעות בסיר גדול, ומכסים במים. מכסים, ומבשלים במשך 1 שעה, או עד הבשר רך.
מסננים, ומעבירים צלעות לצלחת רדודה.
בסיר קטן מערבבים יחד את סירופ המייפל, סוכר חום, קטשופ, חומץ, רוטב ווסטרשייר, מלח ואבקת חרדל. מביאים לרתיחה נמוכה, ומבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מגניב מעט, ואז לשפוך על צלעות, להשרות במקרר במשך 2 שעות.
הכן גריל לבישול בחום עקיף.
מעבירים מרינדה לסיר קטן, ומרתיחים במשך כמה דקות.
באח שמן קל. מבשלים כ -20 דקות, צוף עם המרינדה מבושל לעתים קרובות, עד מזוגג יפה.