צלעות מנגל חריף
צלעות ברביקיו חמצמץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 88 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 1137 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. לך לחנות ותביא דבשה, צלעות חזיר, קטשופ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. . נסו צלעות ברביקיו דרום חמצמץ, Tender' n ' Tangy Ribes, ו צלעות ובצל חריפים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
באח גריל שמן קל. צלעות גריל במשך 12 דקות, מפנה פעם אחת במהלך הבישול.
להעביר צלעות לתבנית אפייה 11x16 אינץ'.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה גדולה, מערבבים יחד את הדבש, קטשופ, מולסה ורוטב ברביקיו.
אופים צלעות, חשוף, במשך 1 שעה.
הסר מהתנור, ולנקז שומן. צלעות עם רוטב הדבש. המשך לאפות עוד 1 1/2 שעות, או עד הצלעות מכרז.