צלעות מעושנות ו Empañadas גבינת עיזים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. אם יש לכם בצל, סוכר, יומן גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות מעושנות וגבינת עיזים אמפניידס, קסדיות סלמון מעושן עם גבינת עיזים, ו דג טרוטה מעושן וגבינת עיזים. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי שני הצדדים של סטייק. תירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
3
מניחים שבבי עץ מנוקזים במחבת רדיד אלומיניום; מניחים מחבת ישירות על גבי גחלים על ברביקיו. כאשר צ ' יפס מתחילים לעשן, מפזרים סטייק עם מלח ופלפל. סטייק גריל על 6 דקות לכל צד לנדיר. מגניב במקצת. לקצץ ולהשליך כל שומן מסטייק, ואז דק לקצוץ סטייק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולבים
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
4
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
5
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מטגנים עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות
6
להוסיף סטייק קצוץ רסק עגבניות; sauté 3 דקות. מוסיפים פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1
מערבבים קמח, פפריקה, ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
2
מוסיפים שומן על ידי כף חופנים למעבד. באמצעות פניות on / off, לחתוך עד צורות ארוחה גס.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
3
מוסיפים 1/2 כוס מים; לעבד עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. מחלקים בצק לשניים; לשטח כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בפלסטיק; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
להעביר אמפנדס לסדינים מוכנים. חזור עם דיסק הבצק השני, שנותר מילוי, וגבינה. לאסוף ולאסוף שאריות בצק לגזור סיבובים נוספים עד כל הבצק משמש. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים empanadas וזיגוג הביצה הנותר בנפרד וצינה.)