קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות45
מגזין

צלעות מעושנות עם לשפשף יבש

צלעות מעושנות עם לשפשף יבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות מעושנות עם לשפשף יבש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 10 . מנה זו מכילה סביב 73 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 749 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אנצ'ו צ' ילה, אבקת שום, זרעי סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, צלעות מעושנות, ו צלעות מעושנות.

הוראות

1
להשרות שבבי עץ עישון תפוח במים, כ 15 דקות. הגדר גריל לבישול עקיף על חום בינוני (להשאיר צד אחד ללא מקור חום).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מסננים את שבבי העץ. אם משתמשים בגריל גז, לשים את השבבים בתיבה מעשן ומניחים על מקור החום; אם באמצעות גריל פחם, מניחים את השבבים הרטובים ישירות על גבי הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1
שלב 1/4 כוס מלח, 2 כפות פלפל, אבקת השום, אורגנו, זרעי סלרי, פפריקה, אבקת צ 'ילי ואבקת אנצ' ו צ ' ילה בקערה. הניחו בצד כשליש מהתערובת כדי לפזר על הצלעות בסיום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
זרעי סלריזרעי סלרי
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מערבבים את החומץ, מיץ לימון ו 1/4 כוס מים בבקבוק שפריצר. זה ישמש עבור basting, אשר ישמור את הצלעות לחות ומכרז ולעזור מקל לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שפריצרשפריצר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
לשפשף את הצלעות בכל רחבי עם לשפשף יבש הנותרים, ואז לשים אותם בצד קריר יותר של הגריל (לא על חום ישיר; אתה רוצה את הצלעות לבשל נמוך ואיטי). מכסים ומבשלים 2 שעות ו 30 דקות, ריסוס הצלעות עם תערובת חומץ פעמיים או שלוש לאורך כל הבישול. כאשר הצלעות כמעט עשו, לתת להם תרסיס סופי ומפזרים בנדיבות עם לשפשף יבש שמורות כך הצלעות המוגמרות מצופות בכל טעם טעים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
צילום: ג ' יימס בייגרי