צלעות מעושנות עם לשפשף יבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות מעושנות עם לשפשף יבש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 10 . מנה זו מכילה סביב 73 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 749 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אנצ'ו צ' ילה, אבקת שום, זרעי סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, צלעות מעושנות, ו צלעות מעושנות.
הוראות
להשרות שבבי עץ עישון תפוח במים, כ 15 דקות. הגדר גריל לבישול עקיף על חום בינוני (להשאיר צד אחד ללא מקור חום).
מסננים את שבבי העץ. אם משתמשים בגריל גז, לשים את השבבים בתיבה מעשן ומניחים על מקור החום; אם באמצעות גריל פחם, מניחים את השבבים הרטובים ישירות על גבי הגחלים.
שלב 1/4 כוס מלח, 2 כפות פלפל, אבקת השום, אורגנו, זרעי סלרי, פפריקה, אבקת צ 'ילי ואבקת אנצ' ו צ ' ילה בקערה. הניחו בצד כשליש מהתערובת כדי לפזר על הצלעות בסיום.
מערבבים את החומץ, מיץ לימון ו 1/4 כוס מים בבקבוק שפריצר. זה ישמש עבור basting, אשר ישמור את הצלעות לחות ומכרז ולעזור מקל לשפשף.
לשפשף את הצלעות בכל רחבי עם לשפשף יבש הנותרים, ואז לשים אותם בצד קריר יותר של הגריל (לא על חום ישיר; אתה רוצה את הצלעות לבשל נמוך ואיטי). מכסים ומבשלים 2 שעות ו 30 דקות, ריסוס הצלעות עם תערובת חומץ פעמיים או שלוש לאורך כל הבישול. כאשר הצלעות כמעט עשו, לתת להם תרסיס סופי ומפזרים בנדיבות עם לשפשף יבש שמורות כך הצלעות המוגמרות מצופות בכל טעם טעים.