קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

צלעות עגל מטוגנות

צלעות עגל מטוגנות
הפוך תבשיל

הוראות

1
להביא את פני השטח לרתיחה בסיר 1-quart על חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מהחום ולשמור חם, מכוסה חלקית.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
פט שנקס יבש ומפזרים מלח ופלפל. לדלות נקבים בקמח למעיל, לנער את עודף.
4
שמן חום בסיר ovenproof כבד 5-6 ליטר רחב על חום בינוני גבוה עד רק עישון, ואז שוקים חומים מכל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל, ולהעביר עם מלקחיים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מוסיפים חמאה לסיר וחום עד הקצף שוכך, ואז בצלים מטוגנים, גזר, סלרי ושום, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרככים, כ 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים יין, מגרדים את כל חתיכות חומות, ולאחר מכן מוסיפים חצץ חם, עגבניות, עלה דפנה. חזור שאנקים (עם כל מיצים שנצברו על צלחת) כדי סיר ולהביא נוזל לרתיחה, ולאחר מכן לכסות סיר ושנקס צליעה בתנור עד הבשר הוא רך מאוד, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
בזהירות להעביר שאנקס עם כפית מחוררת לצלחת נקייה ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף. שומן רזה מן הרוטב, ואז מבשלים, חשוף, על גבי תנור, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 15 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל ומוסיפים שאנקים, ואז מבשלים על אש נמוכה עד מחומם דרך. (להשליך מחרוזות עלה דפנה לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
הפוך גרמולטה
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
* זמין בחנויות מזון מיוחדות ו cooking.com.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
צווארי עוףצווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2
הערת טבחים
1
* זמין בחנויות מזון מיוחדות ו cooking.com.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
2
*Available at specialty foods shops and cooking.com.