צלעות עגל מטוגנות עם שעועית רומנו
נסו צלעות עגל מטוגנות, שוק עגל צלוי ביין, ו אוסובוקו: שוקי עגל מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית למחבת 6 עד 8 ליטר או 13 על ידי 16 אינץ צלייה מחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף שנקים בשכבה אחת (עבודה בקבוצות במידת הצורך). קוק, מסתובב עד משחימים בעושר משני צדדים, 10 עד 12 דקות בסך הכל; להעביר צלחת.
מוסיפים יין וחומץ ומביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה, ערבוב כדי לשחרר חתיכות משחימים, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים ירקות, זנגביל, 3 כפות טימין, עלי דפנה, פלפל, רסק עגבניות, שום, קליפות תפוז ולימון, מרק, ושאנקים. מכסה פאן (עם רדיד אם באמצעות מחבת צלייה).
אופים בתנור 325 עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 2 1/2 עד 3 שעות.
בינתיים, במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
הוסף שעועית; לבשל עד פריך רך לנשוך, 1 עד 2 דקות.
מסננים, מניחים במי קרח עד קריר, ולנקז שוב.
עם מלקחיים, להעביר שאנקס לצלחת; לכסות בנייר כסף.
הסר עלי דפנה ושומן רזה מחבת. עבודה בקבוצות, נוזל טהור וירקות בבלנדר.
להמס חמאה במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שעועית, ענבים, מרווה, קורנית הנותרים; מערבבים עד חם, 3 דקות.
מניחים כל שוק בקערה; העליון עם רוטב תערובת שעועית.