צלעות עגל מרווה
צלעות עגל מרווה הוא ידידותי ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 479 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. אם יש לכם חמאה, שמן זית, צלעות עגל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות עגל עם קרום חרדל-מרווה, צלעות עגל עם מרווה ופולנטה דלעת שמנת, ו המבורגרים של סלטימבוקה עם עגל ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת עם תחתית כבדה על אש בינונית גבוהה. מתבלים צלעות במלח ופלפל ומשפשפים אותם כל אחד בכ -1 כף מרווה קצוצה. משפשפים את המרווה לבשר משני צידי כל קוצץ.
מוסיפים שמן למחבת. ממיסים חמאה לתוך השמן ומוסיפים צלעות למחבת. מבשלים צלעות 5 דקות מכל צד ומעבירים לפלטה חמה ונותנים להם לנוח.
מוסיפים יין למחבת ומגרדים טפטופים. כף מטפטפת מעל הצלעות ומגישים.