צלעות עגל לימון ופטרוזיליה דורשות על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לכם מלח, שמן זית, צלעות עגל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו צלעות עגל בגריל עם לימון ופטרוזיליה, Scaloppine עגל עם פטרוזיליה נבולה, לימון ושומשום, ו עגל פיקטה עם לימון, צלפים ורוטב פטרוזיליה חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
2
מוסיפים עגל; שקית חותם, ומשרים במקרר לפחות 8 שעות, הופכים את התיק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגל
3
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
הסר עגל משקית; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
עגל
5
מפזרים עגל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגל
6
מניחים עגל על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; כיסוי וגריל 5 עד 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
עגל
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
הערה: כדי לצלות במקום גריל, במקום עגל על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול. מטגנים בתנור שחומם מראש 5 עד 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.