צלעות עגל עם פרמזן ופטרוזיליה
צלעות עגל עם פרמזן ופטרוזיליה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 647 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. לכי לחנות וקחי פרמזן, מלח כשר, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: עגל פיקטה עם לימון, צלפים ורוטב פטרוזיליה חמאה, צלעות עגל בגריל עם לימון ופטרוזיליה, ו פיקטה עגל.
הוראות
התחל על ידי דפיקות את צלעות העגל.
מניחים את הצלעות בין שתי חתיכות פלסטיק לעטוף בעדינות להלום מהעצם החוצה עד שהם כל אחד הם אפילו 1/4 אינץ ' עבה.
בצלחת רדודה, לשלב את הקמח, מלח, שום מגורען ופלפל. לדלות את צלעות העגל בקמח המנוסה ולנער כדי להסיר עודפי קמח.
עבודה עם מחבת ברזל יצוק גדול (12 אינץ'), חום 2 כפות של החמאה והשמן על חום בינוני גבוה. מבשלים את צלעות העגל עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
להפחית את החום נמוך deglaze המחבת עם היין הלבן. לגרד את כל חתיכות חומות ומבשלים את היין עד מופחת בחצי.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים במשך 5 דקות.
מעבירים את התערובת לקערה.
מוסיף את צלפים ושום למחבת ו לטגן עד השחמה קלה, על 30 שניות.
מוסיפים את הרוטב מופחת בחזרה למחבת ומחזירים לרתיחה.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את מיץ הלימון ומגע של חומץ יין אדום ומכבים את החום.
לטאטא את הנותרים 2 כפות חמאה ופטרוזיליה. טעם ועונה לפי הצורך.
מגישים את הצלעות על צלחת גדולה מעוטרת ברוטב ומעוטרת בפרמזן.