צלעות עיזים פריכות בסגנון הודי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פריך בסגנון הודי המבוים צלעות עיזים. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1304 קלוריות, 123 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, גרגירי פלפל, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלעות חזיר מבושלות ברוטב עגבניות מתובל, כרוב מבושל עם בשר בקר, בסגנון שאן, ו Yu-Dofu (קיוטו בסגנון רגיל מתבשל שעועית Curd) (מתכונים דומים).
הוראות
צלעות העונה בנדיבות עם מלח, פלפל וכורכום. תניח בצד. בסיר כבד תחתית, חום 1 כף שמן על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל, שום, ג ' ינג ' ר, ופלפלים סראנו ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני ורך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את כל הפלפל, ציפורן, עלה דפנה ומערבבים עד ריחני, על 2 דקות יותר.
מוסיפים את העז ומבשלים בתערובת התבלינים עד להשחמה קלה, כ 5 דקות.
להוסיף 2 כוסות מים, להביא לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד מבושל דרך, כ 15 דקות.
מניחים ביצה ופירורי לחם בשתי קערות רדודות נפרדות.
חום שנותר 3 כפות שמן מחבת לא מקל גדול על חום בינוני עד מנצנץ. טובלים את כל הקוצצים בביצה המוכה ומעלים בפירורי הלחם. להתאים רבים ככל יכול להתאים לתוך שכבה אפילו במחבת ומטגנים, מתהפך פעם אחת, עד הפירורים הם חום זהוב פריך.
מגישים חם עם צ ' אטני ירוק.