צלעות פרפר ממולאות תירס
צלעות פרפר ממולאות תירס היא תוספת ל-4 סועדים. מנה אחת מכילה 513 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . תמורת 2.78 דולר למנה , מתכון זה מכסה 28% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם מלח, בצל, מרווה משופשפת וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-15 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 67% . אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו צלעות חזיר אפויות ממולאות , צלעות חזיר ממולאות בעגבניות ותרד , ומאפינס תירס עם תירס טרי .
הוראות
בקערה, ערבבו את שבעת המרכיבים הראשונים. בקערה נוספת, טרפו קלות ביצה וחלב; ערבבו לתוך תערובת התירס.
חותכים כיס בכל קציצה כמעט עד העצם. ממלאים כרבע כוס תערובת תירס לתוך כל קציצה; מהדקים בעזרת קיסמי שיניים.
במחבת גדולה, טגנו את הצלעות בשמן עד להזהבה משני הצדדים.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ; מוסיפים מים. מכסים ואפים בחום של 175 מעלות צלזיוס למשך שעה או עד שמדחום הננעץ במלית מראה 70-71 מעלות צלזיוס. משליכים את קיסמי השיניים.