קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

צלעות צלויות

צלעות צלויות
אם יש לכם סוכר, חומץ מזוקק, מתלים מלאים spareribs חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: צלעות צלויות, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות.

הוראות

1
מערבבים יחד סוכר, תבלינים, מלח ולשפשף בכל רחבי צלעות כדי מעיל היטב, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
תבליניםתבלינים
סוכרסוכר
צלעותצלעות
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
2
שים את השבבים בנייר כסף ו crimp סגור היטב כדי ליצור חבילה. נקב חורים בכל רחבי מנות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
סוכרסוכר
4
פתחי אוורור שני שלישים במכסה ובתחתית הגריל. אור חצי ארובה של פחם, ואז לשים בצד אחד של המתלה התחתון, mounding ובנקאות נגד הצד. פחם יהיה מוכן לבישול כאשר הוא הופך לבן אפרפר (10 עד 15 דקות). הטמפרטורה צריכה להיות על 177° בתוך גריל מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
הוסף פחם נוסף במידת הצורך. (הטמפרטורה תרד בהדרגה במהלך הבישול; המטרה היא לשמור על חום נמוך, רציף, על 250 ° F.) לשים מנות עץ שבב על גחלים, ולאחר מכן לארגן מתלה גריל כך צד אחד צירים הוא מעל הגחלים.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מתלה שמן בקלילות. מסדרים צלעות על מתלה, כך שהם לא להאריך על גחלים, ואז לכסות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
שמן בישולשמן בישול
7
לבשל צלעות, מכוסה עד רך, על 4 שעות. כל 20 דקות, צלעות ברוטב, להתהפך ולהחליף עמדות, ולהוסיף על 8 חתיכות של פחם לתל.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
צלעותצלעות