צלעות צלויות
אם יש לכם סוכר, חומץ מזוקק, מתלים מלאים spareribs חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: צלעות צלויות, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות.
הוראות
מערבבים יחד סוכר, תבלינים, מלח ולשפשף בכל רחבי צלעות כדי מעיל היטב, לדפוק את עודף.
שים את השבבים בנייר כסף ו crimp סגור היטב כדי ליצור חבילה. נקב חורים בכל רחבי מנות.
מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב עד שהסוכר מומס.
פתחי אוורור שני שלישים במכסה ובתחתית הגריל. אור חצי ארובה של פחם, ואז לשים בצד אחד של המתלה התחתון, mounding ובנקאות נגד הצד. פחם יהיה מוכן לבישול כאשר הוא הופך לבן אפרפר (10 עד 15 דקות). הטמפרטורה צריכה להיות על 177° בתוך גריל מכוסה.
הוסף פחם נוסף במידת הצורך. (הטמפרטורה תרד בהדרגה במהלך הבישול; המטרה היא לשמור על חום נמוך, רציף, על 250 ° F.) לשים מנות עץ שבב על גחלים, ולאחר מכן לארגן מתלה גריל כך צד אחד צירים הוא מעל הגחלים.
מתלה שמן בקלילות. מסדרים צלעות על מתלה, כך שהם לא להאריך על גחלים, ואז לכסות.
לבשל צלעות, מכוסה עד רך, על 4 שעות. כל 20 דקות, צלעות ברוטב, להתהפך ולהחליף עמדות, ולהוסיף על 8 חתיכות של פחם לתל.