קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

צלעות צלויות עם זיגוג חרדל עם צ'יפס

צלעות צלויות עם זיגוג חרדל עם צ'יפס
המתכון צלע צלוי חרדל עם צ'יפס יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 6 שעות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 983 קלוריות. לכו לחנות ותביאו פטריות שיטאקי, עלי דפנה, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו צלעות צלויות עם חרדל מלא, צלעות צלויות עם זיגוג חמוציות, ו פלפל שחור וחרדל צלעות קצרות מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ את רוב השומן מן הצלעות הקצרות, אבל להשאיר מספיק של עור הכסף כדי לשמור על הבשר מחובר לעצם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
מפזרים בכל רחבי עם 3 כפות מלח. מכסה ומקרר באופן רופף במשך יומיים.לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לגודל ומטגנים צרפתי וצורה של הטעם שלך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים לקערה גדולה ומכסים במים להשרות. מכסים את הקערה ומקררים עד מוכן לבשל.הכינו את הצלעות הקצרות: חממו את השמן בתנור הולנדי בגודל בינוני עם תחתית קבועה מעל חום בינוני. לנגב את חתיכות הבשר יבש. חום הצלעות הקצרות, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
הסר את הצלעות הקצרות למגש מרופד מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
יוצקים את כל אבל על 2 כפות של השומן.
6
מוסיפים את הבצלים, המפרץ, הגרגרים והפטריות. מבשלים את התערובת, ערבוב לעתים קרובות עד הבצלים מתחילים צבע, על 6 דקות. מנמיכים את החום ומחזירים את הצלעות הקצרות, צד העצם למטה, למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיף את המניה ושיכר למחבת. להביא לרתיחה, לכסות ולבשל עד מזלג מכרז, על 2 שעות. בדוק את הבישול לעתים קרובות, הופך כל חתיכת בשר בכל פעם. כאשר הבשר נעשה, לחשוף, ולתת לו להתקרר לחלוטין. השתמש בכפית כדי לגרוף את השומן כפי שהוא עולה על פני השטח או לסירוגין, לכסות את המחבת ומקרר במשך הלילה. הסרת שומן קרוש למחרת.רק לפני ההגשה להפעיל את broiler.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר את תפוחי האדמה מהמים ולייבש אותם ביסודיות. הכן את הטיגון העמוק על ידי מילוי בשמן בוטנים לרמה המתאימה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
9
מחממים את השמן ל 350 מעלות F. מחממים את תפוחי האדמה על 4 דקות ולאחר מכן להסיר אותם מן השמן ולהגדיר אותם על מגש נייר מגבת מצופה לנקז. להביא את הטמפרטורה של השמן עד 375 מעלות.לחמם בעדינות את shortribs במרק שלהם. מבשלים כדי לעבות את המרק קצת ולרכז את הטעם בזמן שאתה מסיים את הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
מוסיף את תפוחי האדמה blanched לשמן המחומם ומטגנים כמה דקות עד חום זהוב לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
הסר מן השמן ולנקז על מגש מרופד מגבת נייר. מלח לפי הצורך. כאשר מוכן לשרת להסיר כל צלע קצרה מגש ovenproof.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
מערבבים יחד את החרדל והדבש, ואז מברישים את צמרות הבשר עם התערובת. הגדר את המגש תחת המטאטא, על 5 אינץ ' מן האלמנט, כדי חום את החרדל זיגוג את פני השטח של הצלעות הקצרות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
13
מגישים את הצד חרדל הצלעות הקצרות למעלה, על ערימה של הצ ' יפס. כפית את הרוטב המחומם מעל הדף וודא לכלול חלק מהפטריות והבצל.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.