קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

צלעות צלויות עם חרדל מלא

צלעות צלויות עם חרדל מלא
צלעות מטוגנות עם חרדל מלא עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 1069 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . אם יש לך אחד 6 1/2-גרם מיכל demiglace 3 כוסות מים, מלח ופלפל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלפל שחור וחרדל צלעות קצרות מטוגנות, לבשל את הספר: צלעות מטוגנות עם חרדל דיז'ון, ו צלעות צלויות עם זיגוג חרדל עם צ'יפס.

הוראות

1
בסיר גדול, להביא את היין לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום ולהוסיף את הגזר, כרישה, שום, פטרוזיליה, גבעולי טימין ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3
תן למרינדה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4
מורחים את הצלעות הקצרות בתבנית אפייה רדודה גדולה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את המרינדה על הצלעות, מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים התנור ל 30
7
הסר את הצלעות הקצרות מן המרינדה. מסננים את המרינדה, שומר את הנוזל וירקות בנפרד. השליכו את עשבי התיבול ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
8
מתבלים את הצלעות במלח ופלפל ומעלים אותן בקמח. במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים מחצית הצלעות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה היטב, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
10
להעביר את הצלעות למחבת צלייה גדולה. חום את הצלעות הנותרות בשארית 2 כפות שמן ולהוסיף אותם למחבת צלייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
11
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן המחבת.
12
מוסיפים את הירקות השמורים ומבשלים על אש גבוהה עד תחילת חום, על 4 דקות. כפית את הירקות על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את המרינדה למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
14
יוצקים את המרינדה על הצלעות ומוסיפים את ציר העגל. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ 3 שעות, או עד שהבשר רך מאוד וכמעט נופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
15
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה גדולה. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
16
מסננים את מיצי הבישול לתוך סיר גדול לרפרף את השומן מפני השטח. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות.
17
מקציפים בחרדל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
18
יוצקים את הרוטב על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
19
החזירו את הצלעות לתנור ואפו במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20
תן מגניב מעט לפני ההגשה.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. המרלו באחוזת גריץ ' הילס עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.