צלעות מטוגנות עם חרדל מלא עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 1069 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . אם יש לך אחד 6 1/2-גרם מיכל demiglace 3 כוסות מים, מלח ופלפל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלפל שחור וחרדל צלעות קצרות מטוגנות, לבשל את הספר: צלעות מטוגנות עם חרדל דיז'ון, ו צלעות צלויות עם זיגוג חרדל עם צ'יפס.
הוראות
1
בסיר גדול, להביא את היין לרתיחה על חום גבוה בינוני.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. המרלו באחוזת גריץ ' הילס עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.