צלעות קצרות ללא עצמות של טניה
צלעות קצרות ללא עצמות של טניה לוקחות בערך שעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 4.67$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 59 גרם חלבון ו-31 גרם שומן. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש צלעות בקר קצרות, רוטב עגבניות, מיץ עגבניות ורוטב חריף. 234 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 96%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות קצרות ללא עצמות מצוינות, צלעות קצרות ללא עצמות בעלות עצמות איטיות, וצ'ילי חריף עם צלעות בקר קצרות ללא עצמות.
הוראות
מניחים צלעות על רשת בתבנית ברילר, וצולים על רשת התנור העליון 15 דקות, או עד להשחמה היטב.
מסירים מהאש, ומעבירים לתבנית אפייה. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בסיר על אש בינונית, מערבבים את רוטב העגבניות, מיץ העגבניות, הבצל, החומץ, רוטב ווסטרשייר והרוטב החם. מתבלים בקינמון, ציפורן ופלפל. להביא לרתיחה.
יוצקים על הצלעות בתבנית האפייה.
אופים צלעות בתנור של 350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) 45 דקות, או עד שהבשר מתפרק בקלות בעזרת מזלג ומגיע לטמפרטורה פנימית מינימלית של 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
ניתן לשלב צלעות בקר ללא עצמות עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Cupcake Vineyards פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![קאפקייק וויניארדס פינו נואר]()
קאפקייק וויניארדס פינו נואר
ליין זה יש גוון נופך מקסים וניחוחות מבעבעים של דובדבנים שחורים, תותים בשלים, פטל אדום ורמז לתבלינים עם גימור קרמי.