קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

צלעות קצרות ללא עצמות של טניה

צלעות קצרות ללא עצמות של טניה
צלעות קצרות ללא עצמות של טניה לוקחות בערך שעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 4.67$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 59 גרם חלבון ו-31 גרם שומן. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש צלעות בקר קצרות, רוטב עגבניות, מיץ עגבניות ורוטב חריף. 234 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 96%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות קצרות ללא עצמות מצוינות, צלעות קצרות ללא עצמות בעלות עצמות איטיות, וצ'ילי חריף עם צלעות בקר קצרות ללא עצמות.

הוראות

1
מחממים את הפטם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים צלעות על רשת בתבנית ברילר, וצולים על רשת התנור העליון 15 דקות, או עד להשחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מסירים מהאש, ומעבירים לתבנית אפייה. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בסיר על אש בינונית, מערבבים את רוטב העגבניות, מיץ העגבניות, הבצל, החומץ, רוטב ווסטרשייר והרוטב החם. מתבלים בקינמון, ציפורן ופלפל. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
יוצקים על הצלעות בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים צלעות בתנור של 350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) 45 דקות, או עד שהבשר מתפרק בקלות בעזרת מזלג ומגיע לטמפרטורה פנימית מינימלית של 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

ניתן לשלב צלעות בקר ללא עצמות עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Cupcake Vineyards פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
קאפקייק וויניארדס פינו נואר
קאפקייק וויניארדס פינו נואר
ליין זה יש גוון נופך מקסים וניחוחות מבעבעים של דובדבנים שחורים, תותים בשלים, פטל אדום ורמז לתבלינים עם גימור קרמי.