קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

צלעות קצרות ללא עצמות של טניה

צלעות קצרות ללא עצמות של טניה
צלעות קצרות ללא עצמות של טניה לוקחות בערך שעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 4.67$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 59 גרם חלבון ו-31 גרם שומן. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש צלעות בקר קצרות, רוטב עגבניות, מיץ עגבניות ורוטב חריף. 234 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 96%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות קצרות ללא עצמות מצוינות, צלעות קצרות ללא עצמות בעלות עצמות איטיות, וצ'ילי חריף עם צלעות בקר קצרות ללא עצמות.

הוראות

1
מחממים את הפטם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים צלעות על רשת בתבנית ברילר, וצולים על רשת התנור העליון 15 דקות, או עד להשחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מסירים מהאש, ומעבירים לתבנית אפייה. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בסיר על אש בינונית, מערבבים את רוטב העגבניות, מיץ העגבניות, הבצל, החומץ, רוטב ווסטרשייר והרוטב החם. מתבלים בקינמון, ציפורן ופלפל. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
נייר אורזנייר אורז
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
יוצקים על הצלעות בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים צלעות בתנור של 350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) 45 דקות, או עד שהבשר מתפרק בקלות בעזרת מזלג ומגיע לטמפרטורה פנימית מינימלית של 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

ניתן לשלב צלעות בקר ללא עצמות עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Cupcake Vineyards פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
קאפקייק וויניארדס פינו נואר
קאפקייק וויניארדס פינו נואר
ליין זה יש גוון נופך מקסים וניחוחות מבעבעים של דובדבנים שחורים, תותים בשלים, פטל אדום ורמז לתבלינים עם גימור קרמי.