קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

צלעות קצרות מטוגנות דביקות וצדפות צרובות ברוטב זעפרן כתום

צלעות קצרות מטוגנות דביקות וצדפות צרובות ברוטב זעפרן כתום
צלעות קצרות מטוגנות דביקות וצדפות צרובות עם רוטב זעפרן כתום מסתובב 3 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.ומחירו 8.24 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 68 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 962 קלוריות. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. צאו לחנות ואספו ציר בקר, ציר עוף, פפריקה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 76%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צלעות קצרות מטוגנות עם שרימפס צרוב וגריסים, צלעות קצרות מטוגנות עם צדפה צרובה על עוגת מופונגו, ו פאן צרוב צדפות עם רוטב עגבניות זעפרן.

הוראות

1
לצלעות הקצרות: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקדרה גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
3
מוציאים את הצלעות הקצרות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
4
מוסיפים למחבת את הבצל, הגזר, הפפריקה, הקימל והטימין ומבשלים עד לריכוך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים פנימה את הדבש, היין האדום והציר ומביאים לרתיחה. מחזירים את הבשר למחבת; הנוזל צריך כמעט לכסות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מכניסים את הסיר לתנור ולשים את המכסה באופן רופף כדי לאפשר לאדים לברוח והרוטב להסמיך. מבשלים עד שהבשר רך מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מניחים את הבשר על מגש ושומרים עליו חם. במידת הצורך מבשלים את הנוזל על אש גבוהה עד שהוא סמיך וסירופי.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
מסירים מהאש ומחזירים את הבשר לתבנית בזמן שמכינים את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לצדפות: בסיר על אש גבוהה מוסיפים את מרק העוף, השמנת, גרידת התפוז והזעפרן, אם משתמשים. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם וסמיך, כ -10 דקות. בינתיים מייבשים את הצדפות במגבות נייר. מתבלים אותם היטב במלח ופלפל. שמים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 3 כפות שמן זית. צורבים את הצדפות מבלי להזיז אותן למשך 1 עד 2 דקות. כשהם משחימים יפה, הופכים אותם וצורבים אותם בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
זעפרןזעפרן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוציאים את הצדפות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
11
יוצקים את עודפי השמן ומוסיפים את תערובת השמנת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
תן לזה להפחית על אש גבוהה במשך כ -2 דקות. מחזירים את הצדפות למחבת ומבשלים עד שהם מחוממים, בערך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מגישים את הצלעות הקצרות הדביקות ומעליהן צדפות השמנת; מקשטים בגרגר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

צדפות עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה, שנין בלאן. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. מרתפי הדרקון סטא. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד אחד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, מה שמאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לא עונתי האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, מכיוון שהענבים הצליחו להשלים את ההבשלה לאט, ללא דוקרני חום, והענבים שמרו על חומציות מצוינת. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בבשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי היינות בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.