קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

צלעות קצרות מטוגנות דביקות וצדפות צרובות ברוטב זעפרן כתום

צלעות קצרות מטוגנות דביקות וצדפות צרובות ברוטב זעפרן כתום
צלעות קצרות מטוגנות דביקות וצדפות צרובות עם רוטב זעפרן כתום מסתובב 3 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.ומחירו 8.24 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 68 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 962 קלוריות. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. צאו לחנות ואספו ציר בקר, ציר עוף, פפריקה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 76%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צלעות קצרות מטוגנות עם שרימפס צרוב וגריסים, צלעות קצרות מטוגנות עם צדפה צרובה על עוגת מופונגו, ו פאן צרוב צדפות עם רוטב עגבניות זעפרן.

הוראות

1
לצלעות הקצרות: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקדרה גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוציאים את הצלעות הקצרות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
מוסיפים למחבת את הבצל, הגזר, הפפריקה, הקימל והטימין ומבשלים עד לריכוך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים פנימה את הדבש, היין האדום והציר ומביאים לרתיחה. מחזירים את הבשר למחבת; הנוזל צריך כמעט לכסות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מכניסים את הסיר לתנור ולשים את המכסה באופן רופף כדי לאפשר לאדים לברוח והרוטב להסמיך. מבשלים עד שהבשר רך מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מניחים את הבשר על מגש ושומרים עליו חם. במידת הצורך מבשלים את הנוזל על אש גבוהה עד שהוא סמיך וסירופי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מסירים מהאש ומחזירים את הבשר לתבנית בזמן שמכינים את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
לצדפות: בסיר על אש גבוהה מוסיפים את מרק העוף, השמנת, גרידת התפוז והזעפרן, אם משתמשים. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם וסמיך, כ -10 דקות. בינתיים מייבשים את הצדפות במגבות נייר. מתבלים אותם היטב במלח ופלפל. שמים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 3 כפות שמן זית. צורבים את הצדפות מבלי להזיז אותן למשך 1 עד 2 דקות. כשהם משחימים יפה, הופכים אותם וצורבים אותם בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גרידה כתומהגרידה כתומה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
זעפרןזעפרן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוציאים את הצדפות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
11
יוצקים את עודפי השמן ומוסיפים את תערובת השמנת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
תן לזה להפחית על אש גבוהה במשך כ -2 דקות. מחזירים את הצדפות למחבת ומבשלים עד שהם מחוממים, בערך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מגישים את הצלעות הקצרות הדביקות ומעליהן צדפות השמנת; מקשטים בגרגר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

צדפות עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה, שנין בלאן. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. מרתפי הדרקון סטא. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד אחד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, מה שמאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לא עונתי האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, מכיוון שהענבים הצליחו להשלים את ההבשלה לאט, ללא דוקרני חום, והענבים שמרו על חומציות מצוינת. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בבשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי היינות בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.