קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צלעות קצרות "סטייקים" עם קמחי צלוי

צלעות קצרות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות "סטייקים" עם קמחי צלוי. מנה אחת מכילה 727 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . גשו לסופר וקנו עצמות בשר צלעות קצרות* של עור כסף ושומן חיצוני, שמן canolan, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. מתכונים דומים: קימצ'י-מתכון צלעות צלויות, גבינה בגריל עם קמחי, ו תירס בגריל קמחי על קלח.

הוראות

1
מערבולת אגס, בצל, ג ' ינג ' ר, שום, סאקה, מירין, ורוטב סויה בבלנדר עד טהור.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך קערה עמוקה, מוסיפים צלעות קצרות, ומקררים 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
ניקוז מרינדה ולתת בשר לבוא לטמפרטורת החדר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
בינתיים, חום גריל בינוני (350 עד 45
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
עבור גריל גז או חם (450 עד 55
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
עבור גריל פחם, עם מבער כבוי או שטח עזב ברור לחום עקיף. בקערה, לזרוק קמחי עם שמן ולהניח בצד. בשר גריל, מכוסה, על חום ישיר, מפנה פעם אחת, עד הסימנים מופיעים, 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קמחיקמחי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
העברת בשר לאזור חום עקיף ולהגדיר מתלה מתכת על חום ישיר, לחצות מעל סורגים. לבשל סטייק על חום עקיף עד מדחום מגיע 125 עבור בינוני נדיר, 6 עד 8 דקות. בינתיים, גריל קמחי על המדף, פונה פעם אחת, עד חרוך קלות, על 8 דקות בסך הכל. הגדר קימצ ' י על מגש עם סטייקים על גבי, ומגישים עם אורז אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
קמחיקמחי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
* צלעות קצרות לא באות כבר עצמות, כך שאתה יכול לבקש הקצב לעשות את זה, עצם אותם בעצמך (3 3/4 קילו. תשואות 1/2 ק " ג. גוזם "סטייקים"), או להחליף צלעות בסגנון כפרי ללא עצמות בשר, חתך מגליל העין צ ' אק זה דומה בטעם, אם כי פחות משובש. מצא קימצ' י במדור המזון המקורר של חנויות מכולת ובשווקים אסיאתיים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בסגנון כפריצלעות בסגנון כפרי
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קמחיקמחי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.