צלעות קצרות "סטייקים" עם קמחי צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות "סטייקים" עם קמחי צלוי. מנה אחת מכילה 727 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . גשו לסופר וקנו עצמות בשר צלעות קצרות* של עור כסף ושומן חיצוני, שמן canolan, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. מתכונים דומים: קימצ'י-מתכון צלעות צלויות, גבינה בגריל עם קמחי, ו תירס בגריל קמחי על קלח.
הוראות
מערבולת אגס, בצל, ג ' ינג ' ר, שום, סאקה, מירין, ורוטב סויה בבלנדר עד טהור.
יוצקים לתוך קערה עמוקה, מוסיפים צלעות קצרות, ומקררים 3 עד 4 שעות.
ניקוז מרינדה ולתת בשר לבוא לטמפרטורת החדר, על 30 דקות.
בינתיים, חום גריל בינוני (350 עד 45
עבור גריל גז או חם (450 עד 55
עבור גריל פחם, עם מבער כבוי או שטח עזב ברור לחום עקיף. בקערה, לזרוק קמחי עם שמן ולהניח בצד. בשר גריל, מכוסה, על חום ישיר, מפנה פעם אחת, עד הסימנים מופיעים, 4 דקות בסך הכל.
העברת בשר לאזור חום עקיף ולהגדיר מתלה מתכת על חום ישיר, לחצות מעל סורגים. לבשל סטייק על חום עקיף עד מדחום מגיע 125 עבור בינוני נדיר, 6 עד 8 דקות. בינתיים, גריל קמחי על המדף, פונה פעם אחת, עד חרוך קלות, על 8 דקות בסך הכל. הגדר קימצ ' י על מגש עם סטייקים על גבי, ומגישים עם אורז אם אתה רוצה.
* צלעות קצרות לא באות כבר עצמות, כך שאתה יכול לבקש הקצב לעשות את זה, עצם אותם בעצמך (3 3/4 קילו. תשואות 1/2 ק " ג. גוזם "סטייקים"), או להחליף צלעות בסגנון כפרי ללא עצמות בשר, חתך מגליל העין צ ' אק זה דומה בטעם, אם כי פחות משובש. מצא קימצ' י במדור המזון המקורר של חנויות מכולת ובשווקים אסיאתיים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.