צלעות קצרות עם טליאטלה
צלעות קצרות עם טליאטלה היא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1002 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו בצל, עלי רוזמרין, טליאטלה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 13 אוכלים וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה מרהיב. נסו צלעות קצרות לא כל כך קצרות עם תבשיל הומיני מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות לברביקיו, ו צלעות קצרות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את שמן הזית בסיר מרק כבד גדול על אש בינונית. מבשלים את הפנקטה עד להזהבה ופריכה, כ -4 דקות. בינתיים מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל, ומחפרים בקמח. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הפנקטה מהתבנית ומניחים בצד.
מוסיפים את הצלעות הקצרות לתבנית ומשחימים מכל הצדדים, בערך 7 דקות בסך הכל.
בינתיים משלבים את הבצל, הגזר, הפטרוזיליה והשום במעבד מזון ומערבבים עד שהם טחונים דק. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת רסק העגבניות ואת הדופק.
לאחר שהצלעות הקצרות משחימות, מוסיפים בזהירות את התערובת ממעבד המזון לסיר. מחזירים את הפנצ ' טה לסיר ומערבבים.
מוסיפים את הרוזמרין, הטימין, האורגנו, עלה הדפנה, מרק הבקר והיין. מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, במשך שעה 1 ו 15 דקות.
מסירים את המכסה ומבשלים עוד שעה וחצי תוך ערבוב מדי פעם.
מוציאים את הבשר והעצמות מהסיר. מחק את העצמות. לגרוס את הבשר ולהחזיר אותו לסיר. מתבלים ב 1/2 כפית מלח ו 3/4 כפית פלפל, או לפי הטעם.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות לפסטה מיובשת ו -2 עד 3 דקות לטריות.
מסננים את הפסטה, שומרים 1 כוס מנוזל הבישול.
מוסיפים את הפסטה לסיר ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את נוזל הפסטה השמור 1/4 כוס בכל פעם, אם
צורך, כדי להרטיב את הפסטה.
מעבירים לקערות הגשה, מעל כל קערה 1 כפית שבבי שוקולד.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
צלעות בקר קצרות עובדות ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות את רוז סיגלס עם פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
![שושנת כוס הים של פינו נואר]()
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.