קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

צלעות קצרות עם טליאטלה

צלעות קצרות עם טליאטלה
צלעות קצרות עם טליאטלה היא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1002 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו בצל, עלי רוזמרין, טליאטלה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 13 אוכלים וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה מרהיב. נסו צלעות קצרות לא כל כך קצרות עם תבשיל הומיני מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות לברביקיו, ו צלעות קצרות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את שמן הזית בסיר מרק כבד גדול על אש בינונית. מבשלים את הפנקטה עד להזהבה ופריכה, כ -4 דקות. בינתיים מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל, ומחפרים בקמח. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הפנקטה מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את הצלעות הקצרות לתבנית ומשחימים מכל הצדדים, בערך 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
בינתיים משלבים את הבצל, הגזר, הפטרוזיליה והשום במעבד מזון ומערבבים עד שהם טחונים דק. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת רסק העגבניות ואת הדופק.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
לאחר שהצלעות הקצרות משחימות, מוסיפים בזהירות את התערובת ממעבד המזון לסיר. מחזירים את הפנצ ' טה לסיר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את הרוזמרין, הטימין, האורגנו, עלה הדפנה, מרק הבקר והיין. מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, במשך שעה 1 ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מסירים את המכסה ומבשלים עוד שעה וחצי תוך ערבוב מדי פעם.
7
מוציאים את הבשר והעצמות מהסיר. מחק את העצמות. לגרוס את הבשר ולהחזיר אותו לסיר. מתבלים ב 1/2 כפית מלח ו 3/4 כפית פלפל, או לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות לפסטה מיובשת ו -2 עד 3 דקות לטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מסננים את הפסטה, שומרים 1 כוס מנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
מוסיפים את הפסטה לסיר ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
12
מוסיפים את נוזל הפסטה השמור 1/4 כוס בכל פעם, אם
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
צורך, כדי להרטיב את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
14
מעבירים לקערות הגשה, מעל כל קערה 1 כפית שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
15
מגישים מיד.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

צלעות בקר קצרות עובדות ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות את רוז סיגלס עם פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.