צלעות ראש של דג חרב
צלעות דג-חרב הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 359 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך גרגירי פלפל, מותן דג חרב במרכז לחתוך, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: צלעות, צלעות, ו צלעות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
הגדר מדף בתוך תבנית אפייה.
מתבלים את דג החרב במלח ים ובשפשוף תבלין שומר, דוחסים את התבלינים לתוך הבשר. לקשור את דג החרב לרוחב ב 3 מקומות במרווחים שווים (לא הכרחי אבל זה יחזיק יחד קצת יותר קל).
מחממים את שמן הזית במחבת בגודל 12 אינץ ' מעל חום בינוני. חום דג החרב מכל הצדדים, מסתובב מדי פעם, בערך 15 דקות בסך הכל.
מניחים את דג החרב על המדף בתוך תבנית האפייה וצולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -120 מעלות F, או כ -30 דקות. אפשר לדגים לנוח בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות לפני גילוף.
חותכים את המיתרים כדי להסיר, ולחרוט את דג החרב לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
שים את זרעי שומר, זרעי כוסברה, ו peppercorns במחבת כבדה על חום בינוני, זורק לעתים קרובות כל כך את הזרעים טוסט באופן שווה. צפה בזהירות כפי שהם יכולים בקלות לשרוף.
כאשר חום בהיר וריחני, יוצקים את הזרעים על צלחת כדי להתקרר. הם חייבים להיות קרים לפני שחיקה, או שהם יהיו מסטיק את הלהבים.
יוצקים את הזרעים לתוך בלנדר ומוסיפים את המלח. להתמזג אבקה דקה, רועד את הבלנדר מדי פעם כדי להפיץ מחדש את הזרעים. לאחסן בצנצנת זכוכית סגורה בחוזקה במקום קריר ויבש, או להקפיא.