צמת דבש גרנולה
צמת דבש גרנולה דורשת בסביבה 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 24 . הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. רק כמה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. אם יש לכם שמרים, חמאה, חלב חם וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 14%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: גרנולה אגוז דבש, גרנולה אגוז דבש, ו גרנולה אגוז דבש.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים חלב, חמאה, ביצים, דבש ומלח; מערבבים היטב.
מוסיפים גרנולה ו -2 כוסות קמח; מקציפים במהירות בינונית למשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. לא ללוש. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה; הופכים למשטח מקומח היטב.
התגלגל לתוך 18 על 12 אינץ'. מלבן.
שלב מרכיבי מילוי; מורחים על בצק.
חותכים לאורך לשלוש רצועות.
להפשיל כל רצועת ג ' לי-רול סגנון, מתחיל בצד ארוך; קמצוץ קצוות וקצוות כדי חותם היטב.
מניחים חבלים בצד התפר כלפי מטה על תבנית אפייה משומנת היטב. חבלים צמה יחד (לא למתוח); חותם מסתיים. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
מחממים תנור ל-350 זָהוּב.
אופים 25-30 דקות או עד להזהבה.
שלב מרכיבי זיגוג; צמה חמה כפור. מגניב לפני חיתוך.