כריכים מנגל בסגנון צפון קרוליינה משוך חזיר עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פפריקה, חומץ סיידר, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 שעות ו-30 דקות. נסו מנגל בסגנון צפון קרוליינה משך חזיר, צפון קרוליינה בסגנון חזיר משך, ו צפון קרוליינה בסגנון חזיר משך (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעשות חורים קטנים בכל רחבי כתף החזיר עם סכין חדה דק ודברים שיני שום. לשפשף את הבשר בכל רחבי עם שייק ממפיס; לכסות ולאוורר לילה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
כתף חזיר
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
בשר
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סכין
2
הכן גריל חיצוני עם אש בינונית-חמה עקיפה עם תערובת של בריקטים ופחם עץ במחצית הגריל. הגדר באח על גחלים.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מניחים חזיר, צד עור למעלה, במחבת אלומיניום עם כ 1 1/2 כוסות מים בצד הקריר של השבכה. לזרוק 1 כוס של שבבי עץ ספוג סחוט על הגחלים ולכסות את הגריל, לוודא פתחי האוורור של המכסה הם ישירות מעל חזיר.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותר
צ ' יפס
מים
חזיר
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
4
כאשר הגחלים להתקרר לחום בינוני-נמוך, מחממים ארובה-מלא לבנות חמות ופחם עץ. בכל פעם עשן מפסיק לצאת של פתחי האוורור, על כל שעה, להוסיף גחלים חמות יותר 1 כוס של שבבי עץ ספוג סחוט אל האש. המטרה היא לשמור על אש בינונית-חום, מעושנת (אבל אל תדאג אם זה חם יותר כאשר הגחלים מתווספים וקריר תוך חימום הגחלים). לסובב את החזיר כאשר אתה מוסיף גחלים כך שהוא מבשל באופן שווה. מבשלים את הבשר עד מדחום מיד לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של החזיר רושם 180 מעלות F, על 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותר
צ ' יפס
בשר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
5
לשים בצד 1 ליטר של רוטב ברביקיו חומץ בסגנון צפון קרוליינה. לאחר חזיר מגיע 180 מעלות F, להתחיל לשטוף את כל פני השטח של הבשר כל 20 דקות עם חלק מהרוטב הנותרים ואת טפטוף מחבת. המשך לבשל את החזיר, מכסה את הגריל בין mopping, עד מיד לקרוא מדחום רושם 200 מעלות F, על 1 עד 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
חומץ
רוטב
בשר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
גריל
מחבת
6
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
הסר את העור החיצוני ולהשליך.
8
חותכים חתיכות גדולות מהעצם וגורס, באמצעות 2 מזלגות או האצבעות שלך, (כאשר מגניב מספיק כדי לגעת) או קוצצים. לזרוק עם כ 1 כוס רוטב ברביקיו שמורות עבור כל 3 כוסות בשר. הכנס את החזיר לתוך הלחמניות הרכות ומגיש עם חמוצים.