צרפתית בהבזק (חג): קוויאר פלפל אדום בארטישוק צונן
צרפתית בפלאש (חג): קוויאר פלפל אדום בארטישוקים צוננים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפלים, מלח כשר, שמן זית כתית מעולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: קמפנל עם קוויאר חצילים, צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי.
הוראות
מניחים מדף תנור 6 אינץ ' מתחת broiler. מטאטא Preheat.
מקום ארטישוקים ב stockpot גדול לשקוע מספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. מי מלח. מכסה סיר, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. לאחר רותחים, להפחית את החום בינוני נמוך. לבשל, מפנה מדי פעם, עד גבעולי ארטישוק הם במכרז, ועלים מוסרים בקלות ארטישוק, כ 45 דקות.
מניחים ארטישוק במהופך במסננת הממוקמת מעל קערה, ומקררים עד מקורר לחלוטין.
קו מעוטר גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מניחים פלפלים על תבנית אפייה, ומטגנים במשך 30 דקות, הופכים פעם אחת בכל 8 עד 10 דקות. לאחר הפלפלים קלויים, מניחים בקערת זכוכית גדולה, ומכסים בחוזקה בניילון נצמד. מגניב לטמפרטורת החדר. לאחר מגניב, להסיר עורות וזרעים. בשר פלפל צלוי יבש על מגבות נייר.
מניחים פלפלים קלויים ושאר החומרים בקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה, על 2 דקות. כיסוי, ומקרר.
חותכים כל ארטישוק צונן במחצית לאורכו.
הסר את העלים הפנימיים ביותר ולחנק עם כפית. למלא חלל עם קוויאר פלפל אדום צונן. חזור על כל חצאי הארטישוק שנותרו.
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה, ומקשטים עם פלפל שחור נוסף ופלר דה סאל.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Chateau Larroque בורדו Superieur]()
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק