קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

צרפתית בהבזק (חג): קוויאר פלפל אדום בארטישוק צונן

צרפתית בהבזק (חג): קוויאר פלפל אדום בארטישוק צונן
צרפתית בפלאש (חג): קוויאר פלפל אדום בארטישוקים צוננים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפלים, מלח כשר, שמן זית כתית מעולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: קמפנל עם קוויאר חצילים, צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי.

הוראות

1
מניחים מדף תנור 6 אינץ ' מתחת broiler. מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקום ארטישוקים ב stockpot גדול לשקוע מספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. מי מלח. מכסה סיר, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. לאחר רותחים, להפחית את החום בינוני נמוך. לבשל, מפנה מדי פעם, עד גבעולי ארטישוק הם במכרז, ועלים מוסרים בקלות ארטישוק, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מניחים ארטישוק במהופך במסננת הממוקמת מעל קערה, ומקררים עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
קו מעוטר גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מניחים פלפלים על תבנית אפייה, ומטגנים במשך 30 דקות, הופכים פעם אחת בכל 8 עד 10 דקות. לאחר הפלפלים קלויים, מניחים בקערת זכוכית גדולה, ומכסים בחוזקה בניילון נצמד. מגניב לטמפרטורת החדר. לאחר מגניב, להסיר עורות וזרעים. בשר פלפל צלוי יבש על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים פלפלים קלויים ושאר החומרים בקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה, על 2 דקות. כיסוי, ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
חותכים כל ארטישוק צונן במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8
הסר את העלים הפנימיים ביותר ולחנק עם כפית. למלא חלל עם קוויאר פלפל אדום צונן. חזור על כל חצאי הארטישוק שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
קוויארקוויאר
9
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה, ומקשטים עם פלפל שחור נוסף ופלר דה סאל.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Fleur De SelFleur De Sel
10
מגישים מיד עם באגט טרי.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Chateau Larroque בורדו Superieur
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק