צרפתית בהבזק: כרישה צעירה ומהירה עם פרמזן ותימין
צרפתית כהרף עין: כרישה צעירה ומהירה עם פרמזן ותימין יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. אם יש לכם מים, טימין, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו צרפתית בהבזק: כרישה מוקרם, צרפתית בהבזק: מחנק שומר מטוגן, ו בס מפוספס עם כרישה מטוגנת, כתום ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. חציית כרישה לאורכו.
מניחים את החמאה ומים ומלח במחבת sauté על חום גבוה.
הוסף את הכרישה בשכבה אחת, ומניח את המכסה askew מעל הסיר. לבשל עד המים יש רק להתאדות, על 7 דקות.
בעדינות לזרוק את הכרישה עם שמן זית ולהוסיף את כל ענפי הקורנית. צלי בתנור עד מעט זהוב, על 3 דקות. לפזר את הפרמזן על הכרישה, ולחזור לתנור במשך 1 דקה יותר.
מגישים בצד, או על גבי, של עוף או דגים.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטר בורדו עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Baron des Chartrons בורדו]()
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.