קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

צרפתית בהבזק: סלט לחם ניסואז פנצנלה

צרפתית בהבזק: סלט לחם ניסואז פנצנלה
אם יש לך שעועית ירוקה, שמן זית כתית מעולה, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו צרפתית בהבזק: ניסואיז טונה מומסת, French In A Flash: שבבי חומוס Niçoise, ו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה, וטוסט עד רק חום זהוב, על 10 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
הכן את ויניגרט על ידי לטאטא יחד את מיץ לימון, גרידת לימון, שמן זית, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרטויניגרט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בקערה גדולה, לזרוק יחד את verts haricots, עגבניות שרי, זיתים, אנשובי, ארוגולה, בזיליקום, פטרוזיליה, ויניגרט לימון-טימין. לאחר מכן, להוסיף את קרוטונים טונה ולחם לקערה, בעדינות לזרוק עד שהכל משולב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
ויניגרטויניגרט
אנשוביאנשובי
קרוטוניםקרוטונים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בואו לשבת על הדלפק לפחות 20 דקות לפני ההגשה.