אם יש לך שעועית ירוקה, שמן זית כתית מעולה, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו צרפתית בהבזק: ניסואיז טונה מומסת, French In A Flash: שבבי חומוס Niçoise, ו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה, וטוסט עד רק חום זהוב, על 10 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
הכן את ויניגרט על ידי לטאטא יחד את מיץ לימון, גרידת לימון, שמן זית, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרט
כסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בקערה גדולה, לזרוק יחד את verts haricots, עגבניות שרי, זיתים, אנשובי, ארוגולה, בזיליקום, פטרוזיליה, ויניגרט לימון-טימין. לאחר מכן, להוסיף את קרוטונים טונה ולחם לקערה, בעדינות לזרוק עד שהכל משולב.