קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

צרפתית במהירות הבזק: Choucroute Nouvelle

צרפתית במהירות הבזק: Choucroute Nouvelle
צרפתית בהבזק: Choucroute Nouvelle עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 147 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה עם עלה שטוח, כרוב סבוי, ריזלינג ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי, ו צרפתית בהבזק: אפונה צרפתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמס את החמאה במחבת sauté עם צדדים גבוהים על חום בינוני. מסדרים את הנקניקיות במחבת, וחום במשך 2 דקות, עד קרום קטן מופיע בצדדים התחתונים. בזמן שהם מבשלים, השתמש בנקודת סכין חדה לדקור כל נקניק שלוש פעמים לאורך שלה, משאיר נחיריים קטנים לנקניקיות" לנשום " דרך בזמן שהם מבשלים. בסוף 2 דקות, להפוך את הנקניקיות וליצור את אותם חורים בצד האחורי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף מספיק ריזלינג כדי לכסות את הנקניקיות על 2/3 הדרך למעלה. אתה לא צריך לחכות שהצד השני יהיה חום. להזמין לפחות 1/4 כוס היין. הפעל את החום עד גבוה. מתבלים את נוזל הבישול במלח ופלפל. להפוך את הנקניקיות מדי פעם כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ריזלינגריזלינג
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
אפשר לרוב היין לרתוח. לאחר כ 40 דקות, יהיה מעט מאוד נוזל עזב, וזה יהיה מוכתם עם מיצי נקניק ועבה. הנקניקיות יתחילו חום בחמאה מתחילת תהליך הבישול, כך להפיל את החום עד בינוני. ברגע שהם משחימים מספיק בצד אחד, להפוך את הנקניקיות מעל, וחום במשך כמה דקות נוספות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
כאשר הנקניקיות הן חדות וזהובות משני הצדדים, להסיר אותם מהמחבת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף את 1/4 כוס ריזלינג שהזמנתם קודם לכן, וטאטא את רוטב המחבת לעקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
צלחת choucroute על ידי mounding כרוב Savoy braised (מתכון כדלקמן) בקערה גדולה, רחבה. ואז לחתוך את כל הנקניקיות לשניים בזווית ולסדר אותם על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבויכרוב סבוי
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים את רוטב המחבת על כל העניין, ומקשטים עם פטרוזיליה עלים שטוחים טריים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה דף שטוח טריפטרוזיליה דף שטוח טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים עם חרדל דיז ' ון ו cornichons, וכמובן, בגט חם ועוד בקבוק מגניב של ריזלינג Alsatian.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
GherkinsGherkins
בגטבגט
ריזלינגריזלינג
9
כרוב סבוי מטובל בחרדל לצ ' וקרוט
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבויכרוב סבוי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
10
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את חומץ תפוחים תפוחים, ריזלינג, וקומץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
ריזלינגריזלינג
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מוסיפים את קווצות הכרוב למים, ואת blanch במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12
מסננים במסננת גדולה, לרוץ מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
13
להחזיר את אותו סיר לתנור על אש נמוכה, ולהוסיף 1/2 כפות חמאה ושמן זית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את העירית, הפטרוזיליה והכרוב, ומעלים את החום לגובה בינוני. מתבלים במלח ופלפל שחור סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ל-1 אננסל-1 אננס
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
לטגן במשך 5 דקות עד שרוב המים העודפים התאדו. מערבבים בחרדל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
15
שים את הכרוב המטוגן בקערה גדולה, ומעל עם כף הנותרים של חמאה. לזרוק מעיל כמו החמאה נמסה, ומעל כרוב סבוי עם חצאי נקניק ורוטב המחבת שלהם.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבויכרוב סבוי
ל-1 אננסל-1 אננס
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Les Hauts דה Lagarde בורדו בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
# 13 של יינות Enthusiast Top 100 של 2014חלוק צהוב חיוור עם השתקפויות ירוקות.ארומה: הדומיננטיות של סוביניון בלאן חושפת טעמים עזים של פרחים לבנים, הדרים ופירות לבנים. בעוד בפה Semillon מביא עגלגלות, נפח ועושר עםהערות נעימות של פירות הדר. חיוניות טובה מובילה לסיום נהדר.