קאו קאו קריק בטן חזיר
בטן חזיר Caw Creek יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1226 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות אם יש לכם שמן canolan, פלפל, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח השולחן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup כקינוח. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים, ו בטן חזיר מנגל.
הוראות
שלב הראשון 2 מרכיבים בתנור הולנדי; להוסיף 2 כוסות מים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 2 דקות או עד מלח וסוכר מומסים.
להוסיף 1 כוס מים, ויוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ'; לכסות ולקרר 30 דקות.
מוסיפים בטן חזיר, צד שומן למעלה; כיסוי וצינה 24 שעות.
הסר חזיר מתערובת מים מלוחים; להשליך תערובת מים מלוחים, ולשטוף חזיר מתחת למים קרים. להתייבש עם מגבות נייר.
מפזרים עם 1 כפית. מלח שולחן ו 1/4 כפית. פפר.
מבשלים חזיר בשמן חם במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
אופים ב 275 במשך 6 שעות או עד מזלג מכרז.
הסר מהתנור, וקריר לחלוטין (כ 45 דקות).
מניחים נייר קלף על חזיר; למעלה עם מחבת כבדה גדולה, ולחץ על חזיר. צ ' יל 12 שעות (עם מחבת על גבי).
חותכים חזיר לפרוסות 1/2 אינץ'. מבשלים חזיר במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 עד 5 דקות בכל צד או עד פריך.
מפתח מזווה. חזיר בטן: השף החדש הזה fave אין שום קשר עם מערכת העיכול-זה בייקון לא מאובטח. להזמין אותו מהקצב שלך או cawcawcreek.com. Farro: דגן שלם טעים ללעוס כי הוא גבוה בחלבון ויש לו טעם נועז, אגוזים; חלופה נהדרת עבור כל מי שאוהב שעורה.