קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קאפקייקס שוקו-דובדבנים מקטיפה אדומה

קאפקייקס שוקו-דובדבנים מקטיפה אדומה
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו קרם כפול, אבקת קקאו, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי שוקולד לבן {שבוע קטיפה אדום}, עוגת גבינה קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגות קטיפה אדומות צמחוניות. קטיפה ורודה, למעשה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קו 12 חור מאפין פח עם מאפינס מקרים. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה עם מקציף חשמלי עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיף את הביצים קצת בכל פעם, לטאטא עד משולב באופן מלא. לנפות את הקמח, קקאו, ביקרבונט וקורט של מלח. מקפלים פנימה עם מרית עד שלא נותרו גושי קמח. לאחר מכן מוסיפים את חלב החמאה, צביעת מזון ודובדבנים, ומערבבים בקצרה לשלב. מחלקים את התערובת בין המקרים מאפין ואופים במשך 20 דקות עד עלה קפיצי למגע. השאירו להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
לחמם את השמנת ואת הדובדבן לשמר במחבת קטנה, להוסיף את השוקולד ולהסיר מהחום. השאירו כמה דקות, ואז מערבבים עד נמס בשילוב. עצה לתוך קערה ולהשאיר להתקרר לחלוטין הדובדבן יקבע עקביות להפיץ בתוך כ 30 דקות. לאחר התקרר מעובה, להפיץ את הדובדבן על העוגות, לקשט עם טפטוף של זיגוג אדום או כמה נצנצים אדומים העליון עם חצי דובדבן glac. העוגות האלה ישמרו במשך כמה ימים בקופסת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קאפקייקס עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.