קאפקייקס שוקו-דובדבנים מקטיפה אדומה
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו קרם כפול, אבקת קקאו, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי שוקולד לבן {שבוע קטיפה אדום}, עוגת גבינה קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגות קטיפה אדומות צמחוניות. קטיפה ורודה, למעשה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
קו 12 חור מאפין פח עם מאפינס מקרים. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה עם מקציף חשמלי עד חיוור ורך.
מוסיף את הביצים קצת בכל פעם, לטאטא עד משולב באופן מלא. לנפות את הקמח, קקאו, ביקרבונט וקורט של מלח. מקפלים פנימה עם מרית עד שלא נותרו גושי קמח. לאחר מכן מוסיפים את חלב החמאה, צביעת מזון ודובדבנים, ומערבבים בקצרה לשלב. מחלקים את התערובת בין המקרים מאפין ואופים במשך 20 דקות עד עלה קפיצי למגע. השאירו להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
לחמם את השמנת ואת הדובדבן לשמר במחבת קטנה, להוסיף את השוקולד ולהסיר מהחום. השאירו כמה דקות, ואז מערבבים עד נמס בשילוב. עצה לתוך קערה ולהשאיר להתקרר לחלוטין הדובדבן יקבע עקביות להפיץ בתוך כ 30 דקות. לאחר התקרר מעובה, להפיץ את הדובדבן על העוגות, לקשט עם טפטוף של זיגוג אדום או כמה נצנצים אדומים העליון עם חצי דובדבן glac. העוגות האלה ישמרו במשך כמה ימים בקופסת עוגה.