קאפקייקס שוקולד בורבון Boozy
עוגות שוקולד בורבון עם ויסקי הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לך קצפת, ויסקי בורבון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגת גבינה בורבון עם שוקולד אלכוהולי לשניים, עוגת Bundt שוקולד ויסקי Boozy, ו עוגות שוקולד בורבון עם ציפוי קרם חמאה שוקולד וזיגוג בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). בנדיבות תרסיס 24 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול. הפוך את הבלילה עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות תערובת עוגה, מים, שמן, בורבון, ביצים ווניל. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין (כשני שלישים מלאים).
אופים 20 עד 22 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, למילוי, בקערה בינונית למיקרוגל, שמנת גלידת מיקרוגל נחשפה על 1 דקה 30 שניות או עד רותחים. מוסיפים את חומרי המילוי הנותרים עד שהשוקולד נמס וחלק. במידת הצורך, מיקרוגל על גבוה 15 עד 30 שניות נוספות עד תערובת ניתן לערבב חלקה. מכסים; מקררים כ 60 דקות או עד הפצת עקביות.
לקבלת ציפוי, בקערה גדולה, לנצח קרם מרשמלו, 1 חמאת כוס וודקה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. הכה באבקת סוכר עד פלאפי. במידת הצורך, הכה אבקת סוכר נוספת עד עקביות pipping.
כדי להרכיב, לחתוך צמרות את כל cupcake אופקית.
מורחים על 1 כף מילוי על החלק התחתון של כל cupcake; להוסיף העליון cupcake. ציפוי מקטרת על צמרות קאפקייקס. ממש לפני ההגשה, לטפטף כל עוגה עם 1/2 כפית ליקר קפה.