בשר קארי (Oamc) עשוי להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 41 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך אבקת חרדל, אבקת קארי, עשבי תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו קארי עגבניות וטלה (Oamc), אנצ'ילדות בשר ושעועית, ו Goan בשר קארי עם חומץ: בקר Vindaloo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 150 מעלות c (300 מעלות F).לקלף ולקצוץ ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים אבקת קארי, אבקת חרדל וסוכר יחד.חתוך וקוביות בשרים לחתיכות בגודל סיביות גדול.בשר מעיל עם קמח מתובל (הדרך הטובה ביותר שמצאתי היא לשים קמח בקערה גדולה בקבוצות לשים את הבשר כדי להיות מצופה, לנער עודף ולבשל כי אצווה להמשיך את כל הבשר המשמש).בסיר חובה כבד (מתאים לתנור) לשים בשמן (מספיק כדי לכסות את החלק התחתון של הסיר) ומעל בשר בינוני/גבוה חום לבשל בקבוצות כדי לאטום, להגדיר בצד אחד, לשמור על חם מכוסה באלף או להשתמש תבשיל עם מכסה.לנגב סיר נקי (כדי להיפטר קמח שרוף).
מערבבים היטב יחד.אם בשר וירקות אינם מכוסים בנוזל, למעלה עם מים ומערבבים.לשים את המכסה על הסיר והכניסו לתנור במשך 3-4 שעות, עד הבשר רך, ערבוב occassionally.רק לפני ההגשה להוסיף כף נוספת של עשבי תיבול טריים (קוצצים רק לפני השימוש).
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות שלד גרונר Veltliner (1 ליטר). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.