המתכון צהוב עדשים וקארי קוקוס עם כרובית יכול להתבצע כ 1 שעה ו 5 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 490 אוהדים. אם יש לך משחת קארי, עדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית הודית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. עם כפית ציון של 97% המנה הזאת מעולה. נסו כרובית קארי עדשים צהוב, קארי קוקוס צהוב, ו קארי צהוב וקוסקוס קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל, שום וג ' ינג ' ר. מבשלים 5 דקות, מוסיפים את ממרח הקארי, ואז מערבבים ומטגנים במשך 1 דקות לפני הוספת עדשים, מלאי וקוקוס. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים במשך 40 דקות או עד העדשים רכים.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
זילוף בצורת לב
עדשים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
במהלך 10 דקות האחרונות של בישול, מערבבים את הכרובית לבשל. כפית אורז לתוך 4 קערות, העליון עם קארי ומפזרים עלי כוסברה, וקוקוס אם אתה רוצה.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ניקולאי של Hefeabzug גרונר Veltliner. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.