קארי עוף מהיר
המתכון עוף מהיר קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 25 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 73 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. אם יש לך בצל, אבקת קארי, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: קארי עוף מהיר, קארי עוף מהיר, ו קארי אדום עוף תאילנדי מהיר.
הוראות
ליווי: 2 כוסות אורז מבושל; 1/2 כוס מלוחים, בוטנים מקופלים; 1/2 פלפל אדום, חתוך; ו 3 בצל ירוק, slivered.In מחבת גדולה, עמוקה, לבשל את הבצל בשמן על חום בינוני, ערבוב, עד חום זהוב, על 10 דקות.
מוסיפים את אבקת הקארי ומבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות. מערבבים את מיץ העגבניות, היין, וצ ' אטני ומבשלים במשך 2 דקות כדי למזג את הטעמים.
מוסיף את העוף ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך, על 10 דקות.
מגישים חצי עוף קארי על אורז. למעלה עם בוטנים, פלפל, בצל ירוק. להקפיא את העוף שנותר curry.To להקפיא: כפית את העוף קארי לתוך מיכל מקפיא. לכסות ולהקפיא עד 3 months.To לחמם: להפשיר במקרר לילה או במיקרוגל. כדי לשרת קארי עוף מהיר כפי שהוא, לכסות עם לעטוף פלסטיק וחום במיקרוגל במשך 7 עד 9 דקות או עד מחומם דרך, ערבוב פעם אחת. או כף לתבנית אפייה חסינת נשימה. מכסים בנייר כסף ומניחים בתנור F 325 במשך 20 עד 25 דקות או עד מחומם דרך.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. המאמר Chenin Blanc עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Essay Chenin Blanc]()
Essay Chenin Blanc
החיבור Chenin Blanc הוא תערובת לבנה בעלת גוף בינוני העשויה מהזן הלבן של דרום אפריקה, Chenin Blanc. היין בלאן מעניק ליינות סלט פירות, ניחוחות גויאבה ומלון וחומציות מרעננת. כמה sur לשכב על פחות במשך כמה חודשים מוסיף את המורכבות והגוף. מגע של Viognier ארומטי משלים את מבנה הפרי עם כמה רמזים פרחוניים. היין מושלם לבדו כאפריטיף במרפסת ביום קיץ חם. שנין בלאן משתלבת היטב עם מגוון רחב של מאכלים, במיוחד סושי, צדפות, קארי אסייתי, מנות חמוצות ומתוקות וסלטים קיציים.תערובת: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier