קארי עזים ג'מייקני
קארי עזים ג'מייקני נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 298 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. אם יש לך עז, פחיות אונקיה חלב קוקוס, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קארי עזים ג'מייקני, ג'מייקני קארי עז, ו קארי עוף ג'מייקני.
הוראות
הפוך את אבקת קארי: אם אתה יכול למצוא אבקת קארי ג ' מייקני, בהחלט להשתמש בו. אם לא, להשתמש אבקת קארי רגיל ולהוסיף את allspice אליו. אתה צריך לפחות 6 כפות של תבלינים עבור תבשיל זה, ואתה יכול לבעוט אותו עד 8-9 תלוי כמה חריף אתה אוהב את זה.
חותכים את הבשר לחתיכות גדולות, אולי 2-3 אינץ ' על פני. אם יש לך עצמות, אתה יכול להשתמש בהם, מדי. מלח הכל היטב ולהניח בצד לבוא לטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים ב 2 כפות של אבקת קארי וחום עד ריחני.
בשר חום בשמן בקארי: ללטף את הבשר יבש וחום היטב בשמן בקארי. לעשות את זה בקבוצות ולא צפוף בסיר. זה ייקח קצת זמן לעשות את זה, אולי 30 דקות בערך. שים את הבשר המשחה בצד בקערה. (כאשר כל הבשר הוא השחמה, אם יש לך עצמות, להוסיף אותם ולשחום אותם, מדי.)
מבשלים בצל, habanero, זנגביל, שום:
מוסיפים את הבצלים ואת habanero לסיר ו sauté, ערבוב מעת לעת, עד הבצל רק להתחיל חום, על 5 דקות.
מפזרים קצת מלח על אותם כפי שהם מבשלים.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום, מערבבים היטב ומטגנים עוד 1-2 דקות.
שים את הבשר (ועצמות, אם משתמשים) בחזרה לתוך הסיר, יחד עם כל מיצים שנותרו בקערה.
מוסיפים חלב קוקוס, עגבניות, אבקת קארי, מים, טימין, ואז מבשלים:
יוצקים את חלב קוקוס ועגבניות ו 5 כפות של אבקת קארי. מערבבים לשלב. אם אתה משתמש 2 פחיות של חלב קוקוס, להוסיף 3 כוסות מים. אם אתה משתמש רק 1 יכול, להוסיף 4 כוסות מים.
להביא לרתיחה ולתת לו לבשל עד הבשר מתפרק רך, אשר ייקח לפחות 2 שעות. ארוך יותר אם יש לך עז בוגרת.
הוסף תפוחי אדמה: ברגע שהבשר קרוב להיעשות-מכרז אבל לא מתפרק עדיין –
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. התבשיל נעשה כאשר תפוחי האדמה. טעם למלח ולהוסיף כמה אם זה צריך את זה.
שומן רזה: ייתכן שיהיה עליך לרפרף את שכבת השומן בחלק העליון של הקארי לפני ההגשה. לעשות את זה עם כפית גדולה, רדודה, ברפרוף לתוך קערה. כמו כן, הקפד להסיר כל עצמות לפני שאתה מגיש את הקארי.
התבשיל טוב יותר ביום שאחרי, או אפילו כמה ימים אחרי, היום שאתה עושה את זה.
מגישים עם אורז ואפונה ג ' מייקנים, אורז קוקוס עם שעועית כליות.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.