קארי קוקוס הליבוט
המתכון קארי קוקוס הליבוט יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 299 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם פילה הליבוט, רוטב סויה דל נתרן, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט עם רוטב קארי קוקוס-אדום, האליבוט W / קוקוס וקארי ירוק, ו קארי ג'ינג'ר קוקוס עם ירקות הליבוט.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר בינוני מעל חום גבוה, לטאטא עד חלקה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת 3/4 כוס (כ 25 דקות).
הסר מהחום. מערבבים מיץ ליים, נענע, בזיליקום; בואו לעמוד 5 דקות. מתח לתוך כוס מדידה; להשליך מוצקים. שמור על הרוטב חם.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים דגים באופן שווה עם פלפל ומלח.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.