זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קארי דגים תמרינדי, קארי דגים עם תמרינדי, ו עגבניות & קארי דגים תמרינדי.
הוראות
1
שים את העוף בקערת ערבוב גדולה, להוסיף את מיץ לימון, פלפל וכורכום, ומערבבים היטב. (שלה הטוב ביותר להשתמש כפפות עבור זה כמו אצבעות כתמים כורכום.) להפריש עבור 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
כורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מחממים את השמן במחבת גדולה, משליכים פנימה את זרעי החרדל ולאחריהם את עלי הקארי הטריים (אם אתם משתמשים בעלים יבשים, מוסיפים אותם מאוחר יותר עם העגבניות) ומטגנים עד שהם משחררים ארומה חמה ומשוגעת בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
עלי קארי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את הבצל, לשים על המכסה, ומבשלים על אש נמוכה במשך 10-15 דקות עד רך meltingly, ערבוב עכשיו ולאחר מכן. קח את המכסה, להגביר את החום, להוסיף את השום וג ' ינג ' ר, ומטגנים במשך 1 דקות עד שהוא נותן את ניחוח קלוי. מערבבים בפפריקה וממשיכים לבשל עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את העגבניות, המניה והסוכר (ועלי קארי מיובשים אם משתמשים). קוק, שנחשף, במשך 15-20 דקות עד שהרוטב התעבה והפחית בשליש.
מרכיבים שתצטרך
עלי קארי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן
ליקוריץ צהוב וירוק
6
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, מטגנים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מחממים 6 כפות שמן במחבת ומבשלים בקבוצות עד הזהב. ייתכן שתצטרך קצת שמן נוסף. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים כל שמן עודף מן המחבת ולהוסיף מצקת של מים לסובב אותו סביב לגרד את כל מיצים עם כף לפני הוספת רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
שים את העוף בפח צלייה עמוקה או תבשיל אטום ושופכים על הרוטב. מכסים בנייר כסף ובתנור מבשלים 15 דקות עד שהעוף רך. דלג על כל שמן מהחלק העליון של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
תוציא את חתיכות העוף מהפח ותעביר לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
12
יוצקים את הרוטב למחבת ומביאים לרתיחה. מערבבים את עיסת התמרינדי, חלב קוקוס וחצי קרם קוקוס. התאם את הטעם על ידי הוספת סוכר או תמרינד יותר. מצקת את הרוטב על העוף, טפטוף עם קרם קוקוס שנותר, ולפזר עם כוסברה לפני ההגשה.
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Nigl Freiheit Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.