קארי תפוחי אדמה סרי לנקה
גשו לסופר וקנו קארי, תפוחי אדמה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כלמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, שלם 30, וצמחוני דיאטה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 79%. הציון הזה מוצק. נסו קארי עוף סרי לנקה, קארי שעועית רץ סרי לנקה, ו קארי דגים סרי לנקה, קטופיד (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, על אש נמוכה, צולים יבשים את הכוסברה 3/4 כפית, 1/4 כפית שומר ו -1 / 4 כפית זרעי כמון בנפרד עד שמתחיל לתת ארומה.
שלב את כל אלה עם עלי הקארי, ועל אש נמוכה צלי יבש כ -5 דקות נוספות. אין לשרוף לטחון את התבלינים והעלים באמצעות מרגמה ועלי או מטחנת קפה נקייה. הניחו בצד.
מניחים קוביות תפוחי אדמה בקערה חסינת מיקרוגל, ומיקרוגל עד לבישול של כ -1 / 2 (הזמן תלוי במיקרוגל בודד), כ -3 עד 5 דקות.
במחבת גדולה ממיסים את הגהי על אש בינונית. מבשלים את הבצל, השום והג ' ינג ' ר בגהי עד להזהבה וארומטית. בינתיים טוחנים את יתרת זרעי הכוסברה והכמון; מוסיפים עם כפית אחת אבקת קארי טרייה (מוכנה בשלב הראשון) לבצל ולשום. מבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות. מערבבים פנימה את תפוחי האדמה ומבשלים 3 דקות. מערבבים פנימה את חלב הקוקוס, מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לנמוכה. מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, בערך 7 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם. למעלה עם כוסברה טרייה קצוצה, ומגישים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובדת ממש טוב עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מולדרבוש שנין בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
![מולדרבוש שנין בלאן]()
מולדרבוש שנין בלאן
אף עוצמתי של גויאבה, גרידת ליים ואגס בשל המוגן על ידי יערה ופריחת תפוז. חיך עסיסי עם פסיפלורה מפוארת, עוקב דרך האף ומסיים עם מאפייני אשכולית טארט. החומציות המרעננת מנוגדת בצורה מושלמת על ידי חיך אמצעי קרמי ותבלין עדין שמקורו באלון. וינטג ' 2011 הוא סגנון מונע פירות יותר שהוא רענן ויבש יותר בהשוואה לבציר 2010. יין נגיש להפליא כי הוא משקה בפה יותר.שותף עם רכיכות, טונה בגריל, סרדינים בגריל, עוף צלוי לימון ועשבי תיבול, או תבשילי ירקות.