קבב בשר אינדונזי
קבב בשר אינדונזי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 801 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, רוטב סויה, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו קרוק סיר בשר אינדונזי או בשר חזיר, בשר סאטה A lan indonesian sate babi, ו סאטה בשר אינדונזית עם רוטב בוטנים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
להקפיא באופן חלקי סטייק; לקצץ שומן מסטייק. פרוס סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות 1/4 אינץ ' רחב, ולהניח בצד.
שלב כוסברה והבא 4 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה, zip-top; שקית חותם, ולנער היטב.
להוסיף סטייק לשקית; שקית חותם, ולנער עד סטייק מצופה היטב. להשרות במקרר 8 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מערבבים חמאת בוטנים, חלב קוקוס, ג ' ינג ' רוט טחון, רוטב סויה, מיץ ליים ופלפל אדום בקערה קטנה; מערבבים היטב. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה. סטייק חוט על שיפודי מתכת 4 (12 אינץ').
מקום מתלה גריל משומן על הגריל מעל גחלים בינוני חם (350 עד 400).
מניחים קבבים על מתלה; גריל, מכוסה, 5 דקות או במידה הרצויה של doneness, שיפודים מפנה פעם אחת.
מערבבים אורז ובצל ירוק; לזרוק היטב.
העברת תערובת אורז למגש, ומעל עם סטייק.
מגישים עם תערובת חמאת בוטנים.