קבב חזיר עם אורז שומשום
קבב חזיר עם אורז שומשום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב פונזו, שמן צמחי, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו קבב חזיר מזוגג ואורז שומשום, קבב חזיר פסיפי עם אורז אננס, ו קבב חזיר ופטריות עם אורז מטוגן מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן השומשום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שומשום ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה. מערבבים את האורז, ואז מוסיפים 1 3/4 כוסות מים; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרוב המים מתאדים, כ 8 דקות. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד למכרז, כ -12 דקות נוספות; מסירים מהחום ומניחים לעמוד עד מוכן לשרת.
בינתיים, מחממים את המטגן. חוט את החזיר על 4 שיפודי מתכת ארוכים, משאיר מקום בין כל חתיכה; העונה עם מלח ופלפל.
מניחים את האספרגוס על תבנית אפייה וזורקים עם שמן צמחי ורוטב פונזו. לדחוף את האספרגוס לצד המחבת ולהוסיף את שיפודי חזיר.
לטגן את החזיר ואת האספרגוס, פונה פעם או פעמיים, עד החזיר הוא השחמה מבושל דרך ואת האספרגוס הוא חרוך כתמים, 8 עד 10 דקות. מחלקים בין צלחות לטפטף את החזיר עם מיצי פאן; לשרת עם אורז שומשום פלחי לימון.