קבב חזיר עם רומסקו לוקח בערך 3 שעות ו -5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון ללא חלב זה משרת 6 . 39 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, פתיתי פלפל, פימנטון ושום. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי האוכל האירופי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, שהוא סופר. קבב חזיר עם רוטב רומסקו, קבב הליבוט רוזמרין עם רוטב רומסקו, ו קבב עוף בגריל עם רוטב רומסקו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שיפודי עץ
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץ
3
שלב את הכמון, הפימנטון, הפלפל האדום הכתוש, השום, גרידת הלימון והמיץ והמלח. מערבבים לאיחוד ומוסיפים מספיק שמן זית עד שהוא הופך לעיסה רופפת.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד 2 שעות או לקרר למשך הלילה
6
רומסקו: ניתן לעשות זאת מראש ולשמור במקרר לכל צורך בבשר או דגים בגריל!
מרכיבים שתצטרך
Romesco
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מחממים את הגריל לבינוני
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
מצפים מחבת מוקפצת בשמן זית ומוסיפים את השום והפלפל האדום הכתוש. הביאו את התבנית לאש בינונית. כשהשום ארומטי מאוד ומתחיל להזהיב, מוסיפים את העגבניות ופלפלי הפיקילו. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהעגבנייה רכה ועסיסית מאוד, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פלפל פיקילו
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
10
צולים את הלחם משני הצדדים עד שהוא נחמד וקלוי. כאשר מגניב למגע, לחתוך אותו לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
11
במעבד מזון דופקים את השקדים וקוביות הלחם עד שהם הופכים לעיסה גסה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
( 23)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
12
מוסיפים את תערובת העגבניות המבושלת וזורקים פנימה את הזעפרן, חומץ השרי והפטרוזיליה. דופק, דופק, דופק למחית. טועמים ומתבלים במלח, במידת הצורך. זה צריך להיות ממש טעים!
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
זעפרן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
מוסיפים 2 כפות שמן זית או כמה כפות מים אם התערובת ממש סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן
14
לפני הצלייה, שיפדו את החזיר להכנת קבב, והניחו כ -4 עד 5 חתיכות בשר על כל שיפוד. אל תדביק את הבשר סופר קרוב זה לזה, זה בסדר אם הבשר נוגע ללב, אבל עשה זאת באופן רופף כדי שהחום יוכל להגיע לכל הצדדים ולבשל בצורה אחידה.
טמפרניו, גרנאש ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי לספרדית. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. אנטה טמפרנילו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אנטה טמפרנילו
ניואנסים של ממתקי תות וליקורי מתערבבים בשובבות עם פירות יער אדומים ודובדבנים. המיזוג של טאנינים טעימים וחומציות רעננה מביא למרקם חלק ומעוגל היטב, מה שמוביל בתורו לגימור קרמי על החיך.בשל אופיו הצעיר של היין, עדיף להגיש אותו מקורר קלות. זהו הליווי המושלם לטאפאס ספרדי כמו קרוקט בקלה, פודינג שחור ואורז שחור מבלי לשכוח מנות דגים קרות ופסטה.