קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

קבב חזיר עם רומסקו

קבב חזיר עם רומסקו
קבב חזיר עם רומסקו לוקח בערך 3 שעות ו -5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון ללא חלב זה משרת 6 . 39 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, פתיתי פלפל, פימנטון ושום. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי האוכל האירופי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, שהוא סופר. קבב חזיר עם רוטב רומסקו, קבב הליבוט רוזמרין עם רוטב רומסקו, ו קבב עוף בגריל עם רוטב רומסקו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שיפודי עץ
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
3
שלב את הכמון, הפימנטון, הפלפל האדום הכתוש, השום, גרידת הלימון והמיץ והמלח. מערבבים לאיחוד ומוסיפים מספיק שמן זית עד שהוא הופך לעיסה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אבקת פימנטוןאבקת פימנטון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את החזיר וזורקים לציפוי מלא.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
5
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד 2 שעות או לקרר למשך הלילה
6
רומסקו: ניתן לעשות זאת מראש ולשמור במקרר לכל צורך בבשר או דגים בגריל!
מרכיבים שתצטרך
RomescoRomesco
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מחממים את הגריל לבינוני
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מצפים מחבת מוקפצת בשמן זית ומוסיפים את השום והפלפל האדום הכתוש. הביאו את התבנית לאש בינונית. כשהשום ארומטי מאוד ומתחיל להזהיב, מוסיפים את העגבניות ופלפלי הפיקילו. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהעגבנייה רכה ועסיסית מאוד, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פלפל פיקילופלפל פיקילו
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
10
צולים את הלחם משני הצדדים עד שהוא נחמד וקלוי. כאשר מגניב למגע, לחתוך אותו לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
במעבד מזון דופקים את השקדים וקוביות הלחם עד שהם הופכים לעיסה גסה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
12
מוסיפים את תערובת העגבניות המבושלת וזורקים פנימה את הזעפרן, חומץ השרי והפטרוזיליה. דופק, דופק, דופק למחית. טועמים ומתבלים במלח, במידת הצורך. זה צריך להיות ממש טעים!
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
זעפרןזעפרן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
מוסיפים 2 כפות שמן זית או כמה כפות מים אם התערובת ממש סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
14
לפני הצלייה, שיפדו את החזיר להכנת קבב, והניחו כ -4 עד 5 חתיכות בשר על כל שיפוד. אל תדביק את הבשר סופר קרוב זה לזה, זה בסדר אם הבשר נוגע ללב, אבל עשה זאת באופן רופף כדי שהחום יוכל להגיע לכל הצדדים ולבשל בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
15
מברישים את הגריל במברשת גריל תיל ואז משפשפים במגבת משומנת כדי לאסוף חתיכות של זבל משוחרר.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
16
צולים את השיפודים מכל הצדדים כך שכל צד יקבל נחמד וחום (אוכל חום טעים), בערך 7 עד 8 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
17
מוציאים את הקבובים מהגריל לפלטת הגשה ומניחים לנוח 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
18
מגישים עם רוטב רומסקו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

טמפרניו, גרנאש ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי לספרדית. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. אנטה טמפרנילו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אנטה טמפרנילו
אנטה טמפרנילו
ניואנסים של ממתקי תות וליקורי מתערבבים בשובבות עם פירות יער אדומים ודובדבנים. המיזוג של טאנינים טעימים וחומציות רעננה מביא למרקם חלק ומעוגל היטב, מה שמוביל בתורו לגימור קרמי על החיך.בשל אופיו הצעיר של היין, עדיף להגיש אותו מקורר קלות. זהו הליווי המושלם לטאפאס ספרדי כמו קרוקט בקלה, פודינג שחור ואורז שחור מבלי לשכוח מנות דגים קרות ופסטה.