קבב כבש במרינדה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? קבב כבש במרינדה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, מלח כשר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. עם כפית נסו קבב כבש במרינדה יוגורט, קבב טלה ברוטב תפוזים עם לימון, ו קבב כבש במרינדה עם רוטב צ'ילה-יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את היוגורט, שמן זית, גרידת לימון ומיץ, רוזמרין, מלח ופלפל בקערה גדולה ולא תגובתית.
מוסיפים את הטלה, מוודאים שהוא מכוסה במרינדה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך לילה או עד 2 ימים.
הכן גריל פחם עם גחלים חמות.
מורחים את הגחלים בשכבה אחת הדוקה על הגריל.
חותכים את הטלה לקוביות 1 1/2 אינץ'. אתה צריך בערך 20 קוביות.
חותכים את הבצל האדום ב 8 חתיכות להפריד כל חתיכה לתוך 3 או 4 חלקים. חוט רופף 3 או 4 חתיכות של כבש על שיפודים לסירוגין עם חלקים של בצל.
מפזרים את שני הצדדים של קוביות הטלה במלח ופלפל.
מניחים את השיפודים על הגריל החם ומבשלים 10 עד 15 דקות, פונה 2 או 3 פעמים, עד הטלה הוא בינוני נדיר.