קבב כבש יווני
קבב כבש יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 404 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, שיני שום, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: Kafta כבש לבנוני (קבב כבש), קבב סלט יווני, ו קבב עוף יווני.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב מיץ לימון, אורגנו, שמן ושום. הגדר בצד 1/4 כוס עבור basting; כיסוי, להכניס למקרר.
יוצקים המרינדה הנותרים לתוך שקית פלסטיק resealable גדול.
הוסף טלה; שקית חותם ולהפוך מעיל. מקררים 8 שעות או לילה, מסתובבים מדי פעם.
כבש ניקוז, השלכת מרינדה בשקית. על שמונה שיפודי מתכת או ספוג עץ, כבש חוט לסירוגין, עגבניות, פלפל ירוק ובצל. להרטיב מגבת נייר עם שמן בישול; באמצעות מלקחיים ארוכים מטופלים, לשפשף על מתלה גריל כדי מעיל בקלילות.
קבב גריל, מכוסה, מעל חום בינוני או צלייה 4 ב. מחום 5-6 דקות בכל צד או עד כבש מגיע doneness הרצוי וירקות הם פריך במכרז, מפנה מדי פעם צולה עם מרינדה שמורות.