אם יש לכם שיני שום, אננס, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו קבב Kofte עם רוטב יוגורט האריסה חריף ו Flatbread בגריל (קבב כבש טחון), קבב לולה-קבב טלה פרסי, ו קבב אדנה (קבב טלה טחון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את עשבי תיבול, מיץ לימון, שמן זית, שום וכמה תיבול, מוסיפים את הטלה ופונים למעייל אותו במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובה
2
להשחיל את הטלה, פלפלים ואננס על שיפודי מתכת 8, לסירוגין את החומרים כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
3
מחממים את הברביקיו או מחבת מחבת מחבת כדי חם, ואז לבשל את שיפודים עבור 8-10 דקות מפנה לעתים קרובות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
בינתיים מערבבים את המיונז עם צ ' ילי, כוסברה ומיץ ליים. מתבלים ומגישים עם הקבבים.