קבב עוף בגריל עם רוטב רומסקו
המתכון קבב עוף בגריל עם רוטב Romesco מוכן תוך כ 40 דקות,. וזה בהחלט מדהים טבעוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו כוסברה, עצמות, לחם פריך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו קבב חזיר עם רוטב רומסקו, קבב הליבוט רוזמרין עם רוטב רומסקו, ו קבב Kofte עם רוטב יוגורט האריסה חריף ו Flatbread בגריל (קבב כבש טחון) (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים בשיפוד עץ, להשרות במים קרים לפחות 30 דקות לפני השימוש. בקערה גדולה או שקית פלסטיק resealable, לשלב עוף, כוסברה, 3 כפות. שמן זית, מיץ ליים, 2 כפית. שום, מלח, פפריקה מעושנת ופלפל. לזרוק למעיל, ואז לרבד, מקורר, 25 דקות.
בינתיים, לשים פלפלים קלויים, אגוזים, לחם, חומץ, הנותרים 1 כף. שום טחון, ו 1/4 כוס שמן זית במעבד מזון מערבולת עד טהור; רוטב יהיה עבה.
מחממים מראש גז או גריל פחם בינוני גבוה (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל באח בישול רק 3 עד 4 שניות). חוט עוף על שיפודים, השלכת המרינדה.
טפטוף בצל ירוק עם הנותרים 1 כף. שמן זית.
שכב שיפודים על גריל (כיסוי אם משתמשים בגז) ומבשלים 4 דקות. הפוך שיפודים, ואז להניח בצל ירוק על הגריל. מבשלים 4 דקות, עד העוף הוא השחמה מבושל דרך בצל חרוכים במקומות.