קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות58
מגזין

קברנה צלע צלוי צלעות קצרות עם Chard שוויצרי Orecchiette

קברנה צלע צלוי צלעות קצרות עם Chard שוויצרי Orecchiette
Cabernet צלע צלעות קצרות מטוגנות עם Chard שוויצרי Orecchiette עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, רסק עגבניות, גבינת פרמזן רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, צ'ארד שוויצרי וקרם חזרת, קברנה-צלעות בקר צלויות, ו קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polentan וגרמולטה עשב מעורב (מתכונים דומים).

הוראות

1
לצלעות הקצרות: מחממים את התנור ל 325 מעלות פרנהייט.לקצץ את השכבות העבות של שומן חיצוני מן הצלעות הקצרות. אל תגזימו; כמויות קטנות של שומן תיצור טעם ורוב השומן יוסרו כאשר המתכון הוא degreased לקראת הסוף. מתבלים את כל הצלעות הקצרות עם המלח pepper.In סיר כבד כגון סיר מלאי 5 ליטר או תנור הולנדי שיש לו מכסה הדוק הולם, לחמם את 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הוסף 3 של צלעות קצרות, לצרוב מכל הצדדים עד חום, 4 עד 5 דקות לכל צד. אם יש הרבה בשר חשוף בסוף, להשתמש מלקחיים כדי לעמוד צלעות עד לצרוב מסתיים כ 2 דקות לכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הבצל קצוץ בערך, גזר וסלרי למחבת, גירוד כל חתיכות משחימים של בשר מהחלק התחתון של המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם קצת השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3
מוסיפים חצי השום, ומערבבים כל הזמן, לטגן עד רק ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים רסק עגבניות, ערבוב ברציפות, לטגן עד רסק עגבניות רק מתחיל לקרמל, 1 עד 2 דקות יותר.להעלות את החום גבוה deglaze המחבת עם היין, גירוד כל מיצים משחימים מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ. להפחית את החום בינוני גבוה ולהפחית את היין בחצי ב מבשלים גבוה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את עלה המפרץ, פטרוזיליה, טימין וקליפת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
הוסף את הצלעות הקצרות בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הוסף מספיק ציר עוף להביא נוזל באמצע הצלעות. מביאים את המניה לרתיחה, מניחים פיסת נייר קלף על גבי הסיר, מכסים בחוזקה ומניחים בתנור. מבשלים 2 עד 2½ שעות, או עד שהבשר נופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר את הצלעות הקצרות מן הסיר ומניח על מגש. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר מעצמות לחתיכות בגודל ביס, להשליך כל שומן גלוי או סחוס. שמור חם עד הצורך.מסננים את רוטב קברנה דרך מסננת בסדר רשת, לחיצה על הגב של כף גדולה על המוצקים כדי לחלץ כמות מקסימלית של רוטב. Degrease את הרוטב או על ידי: באמצעות מפריד רוטב; הטיית המחבת לצד אחד ברפרוף את השומן עם כפית גדולה; או מה שהופך את המנה עד לנקודה זו יום קודם לכן, קירור זה ו spooning את שכבת השומן כי מקריש על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מניחים את הרוטב degreased במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהפחית עקביות רוטב (עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף), 4 עד 5 דקות אם הרוטב חם. שמור את הרוטב חם על אש נמוכה.עבור orecchiette ו chard: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
OrecchietteOrecchiette
Chard שוויצריChard שוויצרי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את orecchiette ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה, על 12 דקות.בינתיים, במרק גדול או קומקום, לחמם את שמן הזית הנותרים במשך 1 דקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
OrecchietteOrecchiette
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את השום הנותר ובצל קצוץ דק וטחון, ערבוב לעתים קרובות, עד צבע קל מאוד, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מוסיף את chard, לזרוק היטב מעיל עם שמן זית ו לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 6 דקות. זה ייראה כמו הרבה chard כאשר אתה ראשון לשים אותו בסיר, אבל זה יהיה לנבול במידה ניכרת. מצקת כוס של פסטה בישול מים על chard ולהמשיך לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד רוב הנוזל הוא התאדה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
Chard שוויצריChard שוויצרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מסננים את הפסטה ומוסיפים לתערובת סלק.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
14
יוצקים חצי מהרוטב קברנה על הפסטה ועל הכריך וזורקים כדי לצפות את הפסטה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מוסיפים את הגבינה לפסטה ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
16
מניחים את הפסטה על מגש הגשה או מתחלקים לקערות פסטה גדולות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
מניחים את הבשר הקרוע ברוטב קברנה הנותר וחמים דרך מעל חום בינוני. כפית את הבשר והרוטב על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
18
מגישים מיד עם גבינת פרמזן מגוררת נוספת רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano