קברנה צלע צלוי צלעות קצרות עם Chard שוויצרי Orecchiette
Cabernet צלע צלעות קצרות מטוגנות עם Chard שוויצרי Orecchiette עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, רסק עגבניות, גבינת פרמזן רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, צ'ארד שוויצרי וקרם חזרת, קברנה-צלעות בקר צלויות, ו קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polentan וגרמולטה עשב מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
1
לצלעות הקצרות: מחממים את התנור ל 325 מעלות פרנהייט.לקצץ את השכבות העבות של שומן חיצוני מן הצלעות הקצרות. אל תגזימו; כמויות קטנות של שומן תיצור טעם ורוב השומן יוסרו כאשר המתכון הוא degreased לקראת הסוף. מתבלים את כל הצלעות הקצרות עם המלח pepper.In סיר כבד כגון סיר מלאי 5 ליטר או תנור הולנדי שיש לו מכסה הדוק הולם, לחמם את 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הוסף 3 של צלעות קצרות, לצרוב מכל הצדדים עד חום, 4 עד 5 דקות לכל צד. אם יש הרבה בשר חשוף בסוף, להשתמש מלקחיים כדי לעמוד צלעות עד לצרוב מסתיים כ 2 דקות לכל קצה.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הבצל קצוץ בערך, גזר וסלרי למחבת, גירוד כל חתיכות משחימים של בשר מהחלק התחתון של המחבת עם כף עץ.
לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם קצת השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3
מוסיפים חצי השום, ומערבבים כל הזמן, לטגן עד רק ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים רסק עגבניות, ערבוב ברציפות, לטגן עד רסק עגבניות רק מתחיל לקרמל, 1 עד 2 דקות יותר.להעלות את החום גבוה deglaze המחבת עם היין, גירוד כל מיצים משחימים מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ. להפחית את החום בינוני גבוה ולהפחית את היין בחצי ב מבשלים גבוה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
5
מוסיפים את עלה המפרץ, פטרוזיליה, טימין וקליפת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
הוסף את הצלעות הקצרות בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
הוסף מספיק ציר עוף להביא נוזל באמצע הצלעות. מביאים את המניה לרתיחה, מניחים פיסת נייר קלף על גבי הסיר, מכסים בחוזקה ומניחים בתנור. מבשלים 2 עד 2½ שעות, או עד שהבשר נופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזיר
8
הסר את הצלעות הקצרות מן הסיר ומניח על מגש. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר מעצמות לחתיכות בגודל ביס, להשליך כל שומן גלוי או סחוס. שמור חם עד הצורך.מסננים את רוטב קברנה דרך מסננת בסדר רשת, לחיצה על הגב של כף גדולה על המוצקים כדי לחלץ כמות מקסימלית של רוטב. Degrease את הרוטב או על ידי: באמצעות מפריד רוטב; הטיית המחבת לצד אחד ברפרוף את השומן עם כפית גדולה; או מה שהופך את המנה עד לנקודה זו יום קודם לכן, קירור זה ו spooning את שכבת השומן כי מקריש על פני השטח.
מניחים את הרוטב degreased במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהפחית עקביות רוטב (עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף), 4 עד 5 דקות אם הרוטב חם. שמור את הרוטב חם על אש נמוכה.עבור orecchiette ו chard: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את orecchiette ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה, על 12 דקות.בינתיים, במרק גדול או קומקום, לחמם את שמן הזית הנותרים במשך 1 דקה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום הנותר ובצל קצוץ דק וטחון, ערבוב לעתים קרובות, עד צבע קל מאוד, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
12
מוסיף את chard, לזרוק היטב מעיל עם שמן זית ו לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 6 דקות. זה ייראה כמו הרבה chard כאשר אתה ראשון לשים אותו בסיר, אבל זה יהיה לנבול במידה ניכרת. מצקת כוס של פסטה בישול מים על chard ולהמשיך לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד רוב הנוזל הוא התאדה, כ 4 דקות.