קדברי קרם ביצה פו צעיר
קרם קרם קדברי פו יאנג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-77 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו גלידת קדברי קרם, בראוניז ביצי קרם קדברי, ו מילקשייק ביצה קרם קדברי (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים את ביצי הקרם הקדברי לחתיכות גסות. הגדר לצד. הערה: זה יכול להיות קצת יותר קל לעשות בלי לעשות בלגן דביק אם אתה מקפיא את הביצים במקפיא במשך כ 10 דקות.
בקערה בינונית, לטאטא את הביצה וקמח עד שיש לך בלילה עבה.
מוסיפים את חתיכות הביצה קרם קצוץ 2 כפות של קוקוס צבוע ירוק. זה יהיה בלילה עבה מאוד.
ממיסים את 2 כפות החמאה על אש בינונית גבוהה בסיר בינוני. ברגע שהוא מבעבע קלות, כפית את הבלילה על ידי ערימות כפיות לתוך המחבת. הבלילה צריכה להיות מספיקה כדי ליצור שלושה פנקייק על 3 אינץ ' בקוטר.
מטגנים את הצד הראשון עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות. הפוך פנקייק ומטגנים עד הצד השני הוא השחמה, על 1 עד 2 דקות יותר.
מעבירים פנקייק לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי להוסיף עודפי חמאה.
כפית 1/2 כוס פודינג אורז על כל אחת משלוש צלחות הגשה ומניחים את אחד הפנקייקים שלך על גבי. חמאת בוטנים במיקרוגל על חום גבוה במשך 10 שניות עד שהתרכך ואז כף על גבי פנקייק.
מקשטים עם קוקוס וסוכריות הנותרים,אם תרצה.