קדרת נודלס איטלקית
קדרת אטריות איטלקית היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -27 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 512 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, תיבול, שימורים של עגבניות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , וזה טוב. נסו תבשיל אטריות עוף איטלקי , מרק אטריות איטלקי ומרק אטריות עוף איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא אינו ורוד יותר; לנקז. בינתיים, מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה; לנקז. בקערה גדולה מערבבים את בשר הבקר, האטריות, השמן, 1-1/2 כוסות גבינת קולבי, רוטב עגבניות, שעועית, עגבניות, מרק ותבלינים.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות.
מפזרים גבינת פרמזן ושארית גבינת קולבי.
אופים, ללא כיסוי, במשך 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Giacomo Mori Chianti. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-20 דולר.
![ג'אקומו מורי קיאנטי]()
ג'אקומו מורי קיאנטי
צבע סגול, אף של דובדבנים שחורים וסחי. גוף בינוני, מתוק ונקי בטעימה הראשונה, יש לפתוח לאחר 2-3 שנים.