לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את קובאנו. מתאים ל-10 ומחירו 4 מנות.22 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 53 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 880 קלוריות. לכו לחנות והרימו מלח, חומץ, דלעת צ'איוטה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ב סקווש צ'יאוטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים מדומה של דלעת צ'איוטה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו קובאנו, קובאנו, ו הכריך קובנו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את המלח הכשר, הסוכר החום, הכמון, הכוסברה, פלפל אנגלי, חרדל, פלפל, ציפורן, שומר ועלי דפנה. ואז לשפשף את התחת חזיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
גב שומן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
Boston Butt
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1
מוסיפים את הכוסברה, השום והמלח למעבד מזון עם 1/4 כוס בירה. מחית עד שהתערובת הופכת לדמוית פסטו. לאחר מכן הוסיפו את יתרת הבירה, גרידת הליים והמיץ וגרידת התפוז והמיץ. מכסים את קת החזיר ומשרים במקרר למשך 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
Boston Butt
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 פאונד חוואר קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס מבשלים את הבשר עד שהבשר מושך ללא מאמץ את העצם, כ -6 שעות. משוך את הבשר והשאיר במיציו.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
לכריך: פורסים את הג ' בטה לשניים, מזלפים את הלחם בשמן זית וטוסטים למשך 8 עד 10 דקות. ואז תן לזה לשבת בחוץ במשך 30 דקות; העמידות של הלחם תאפשר לו להחזיק את המיצים מהחזיר והחזיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג ' בטהname
1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
חרדל מוכן, אופציונלי
7
להרכבה: חממו את הברוילר מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
שכבו את המחצית התחתונה של הלחם עם החזיר והחזיר הנמשכים. פורסים את החמוצים לאורכם כ-1/8 אינץ ' על מנדולינה ומניחים על גבי הבשר.
מניחים את הגבינה השוויצרית מעל החמוצים וצולים עד שהגבינה מבעבעת וזהובה, כ -2 דקות. למעלה עם החצי השני של הלחם ופורסים את הכריך בחצי באלכסון על הטיה ארוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה
10
חותכים לכריכים קטנים יותר ומגישים עם סלט צ ' יוטה ופלנטנים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
Chayote
11
שים את המלפפונים באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
12
מוסיפים לסיר גדול 12 כוסות מים, החומץ, המלח הדק, זרעי החרדל, גרגירי הפלפל, הכוסברה, עלי הדפנה, השום והשמיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מלח משובח
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
13
משוך את המלפפונים מאמבט הקרח והוסף לצנצנות בנייה. שופכים בזהירות את המלח הרותח על המלפפונים ומאבטחים את המכסים, מוודאים שהמלפפונים שקועים לחלוטין. אין לקרר במשך 24 שעות. תמיד לאחסן את חמוצים במי מלח.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
14
פורסים את הצנוניות וצ 'יוטה בעובי 1/4 אינץ' על מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
Chayote
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
15
שלבו עם הכוסברה, גרידת הליים ומיץ הליים בקערת ערבוב והוסיפו מלח לפי הטעם, והתאימו את כמות מיץ הליים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
16
ציון המטעים על 2 צדדים לקלף את העור. פורסים דק עיגולים קטנים בעזרת מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
17
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
18
מוסיפים את הפלנטנים ומטגנים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)