קושימומחה
מוכן ב65 שעות, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות69
מגזין

קובאנו

קובאנו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את קובאנו. מתאים ל-10 ומחירו 4 מנות.22 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 53 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 880 קלוריות. לכו לחנות והרימו מלח, חומץ, דלעת צ'איוטה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ב סקווש צ'יאוטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים מדומה של דלעת צ'איוטה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו קובאנו, קובאנו, ו הכריך קובנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את המלח הכשר, הסוכר החום, הכמון, הכוסברה, פלפל אנגלי, חרדל, פלפל, ציפורן, שומר ועלי דפנה. ואז לשפשף את התחת חזיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
Boston ButtBoston Butt
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1
מוסיפים את הכוסברה, השום והמלח למעבד מזון עם 1/4 כוס בירה. מחית עד שהתערובת הופכת לדמוית פסטו. לאחר מכן הוסיפו את יתרת הבירה, גרידת הליים והמיץ וגרידת התפוז והמיץ. מכסים את קת החזיר ומשרים במקרר למשך 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
Boston ButtBoston Butt
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס מבשלים את הבשר עד שהבשר מושך ללא מאמץ את העצם, כ -6 שעות. משוך את הבשר והשאיר במיציו.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לחזיר: חממו את התנור ל -240 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מקציפים את הדבש, החרדל, הסוכר החום ומחית האננס. לחנוק מעל החלק החיצוני של החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מכניסים את החזיר לתבנית צלייה ומקיפים בבירה. מכסים בנייר כסף. מבשלים עד שהבשר מושך ללא מאמץ מהעצם, 8 עד 10 שעות. משוך את הבשר והשאיר במיציו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
לכריך: פורסים את הג ' בטה לשניים, מזלפים את הלחם בשמן זית וטוסטים למשך 8 עד 10 דקות. ואז תן לזה לשבת בחוץ במשך 30 דקות; העמידות של הלחם תאפשר לו להחזיק את המיצים מהחזיר והחזיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג ' בטהnameג ' בטהname
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
להרכבה: חממו את הברוילר מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
שכבו את המחצית התחתונה של הלחם עם החזיר והחזיר הנמשכים. פורסים את החמוצים לאורכם כ-1/8 אינץ ' על מנדולינה ומניחים על גבי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
9
מניחים את הגבינה השוויצרית מעל החמוצים וצולים עד שהגבינה מבעבעת וזהובה, כ -2 דקות. למעלה עם החצי השני של הלחם ופורסים את הכריך בחצי באלכסון על הטיה ארוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
10
חותכים לכריכים קטנים יותר ומגישים עם סלט צ ' יוטה ופלנטנים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ChayoteChayote
11
שים את המלפפונים באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
12
מוסיפים לסיר גדול 12 כוסות מים, החומץ, המלח הדק, זרעי החרדל, גרגירי הפלפל, הכוסברה, עלי הדפנה, השום והשמיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מלח משובחמלח משובח
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
משוך את המלפפונים מאמבט הקרח והוסף לצנצנות בנייה. שופכים בזהירות את המלח הרותח על המלפפונים ומאבטחים את המכסים, מוודאים שהמלפפונים שקועים לחלוטין. אין לקרר במשך 24 שעות. תמיד לאחסן את חמוצים במי מלח.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
14
פורסים את הצנוניות וצ 'יוטה בעובי 1/4 אינץ' על מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ChayoteChayote
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
15
שלבו עם הכוסברה, גרידת הליים ומיץ הליים בקערת ערבוב והוסיפו מלח לפי הטעם, והתאימו את כמות מיץ הליים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
16
ציון המטעים על 2 צדדים לקלף את העור. פורסים דק עיגולים קטנים בעזרת מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
17
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
18
מוסיפים את הפלנטנים ומטגנים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
19
מוציאים לקערת ערבוב מרופדת במגבת נייר לספיגת עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20
מוסיפים את המלח והסוכר וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר4גב שומן חזירגב שומן חזיר2בקבוקיםבירה (לבן בלגי הוא הטוב ביותר, אבל חיטה גרמנית או עבודה בירה)בירה (לבן בלגי הוא הטוב ביותר, אבל חיטה גרמנית או עבודה בירה)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף2סקווש chayoteסקווש chayote1כיכרג'בטהnameג'בטהname2חתיכות טופי הית' ברכוסברה שלמהכוסברה שלמה12קירבי מלפפוניםקירבי מלפפונים43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1חתיכות טופי הית' ברזרעי שומר טחוןזרעי שומר טחון2קבוצותכוסברה טרייה, קצוצה בערך. כוסברה טרייה, קצוצה בערך.591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים1קבוצותשמיר טרי, קצוץשמיר טרי, קצוץ2ציפורןשום, פרוסשום, פרוס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשיני שוםשיני שום1אוראו ממולאים כפוליםallspice הקרקעallspice הקרקע1חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון12 כפיות אבקת שוםכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפולים2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא1קטןבשר חזיר אפוד זמיןבשר חזיר אפוד זמין43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1גרידה ומיץ לימוןגרידה ומיץ לימון2גרידה ומיץ לייםגרידה ומיץ ליים1גרידה ומיץ תפוזיםגרידה ומיץ תפוזים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםזרעי חרדל טחוןזרעי חרדל טחון12 כפיות אבקת שוםלתיבול בשרלתיבול בשר10שרימפס וורידיםשמן זית, לטפטוףשמן זית, לטפטוף2טבעות טרי לחתוך אננס, מחית (או שני 6-אונקיה פחיות אננס מיץ)טבעות טרי לחתוך אננס, מחית (או שני 6-אונקיה פחיות אננס מיץ)2בננות ירוקותבננות ירוקות1קילוגרםבשר חזיר (כתף)בשר חזיר (כתף)1פיינטצנוניותצנוניות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלח משובחמלח משובח1צביטהלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום10שרימפס וורידיםמלחמלח1צביטהמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1באט מומסגבינה שוויצריתגבינה שוויצרית10שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבןחומץ לבן12 כפיות אבקת שוםפלפל שלםפלפל שלם