קובלר דלעת
גשו לסופר וקנו תמצית תפוזים, ציפורן טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. . נסו קובלר דלעת, קובלר דלעת, ו קובלר דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). רססו צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
להקציף סוכר וביצים יחד בקערה עד אור; מערבבים דלעת, חלב התאדה, תמצית תפוזים, קינמון, זנגביל, ציפורן, ומלח לתערובת ביצה.
יוצקים תערובת דלעת לתבנית אפייה מוכנה. קלות מפזרים עוגת לערבב על החלק העליון, מכסה תערובת דלעת לחלוטין. טפטוף איטי חמאה מומסת על תערובת העוגה כך שהוא לא שלולית.
אופים בתנור שחומם מראש עד תערובת הדלעת מוגדר ציפוי הוא חום זהוב, 50 דקות עד 1 שעה.