המתכון המסורתי אטריות תפוח קוגל מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. במנה עיקרית זו יש 385 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לך תמצית vanillan, אגוז מוסקט טחון, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו קוגל אטריות מסורתי, אטריות תפוחים קוגל, ו אטריות תפוחים וצימוקים קוגל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת מרובעת 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות ביצה במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
ניקוז.
4
מקציפים גבינת שמנת וסוכר חום יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם; להכות גבינת קוטג', ביצה, חלבונים, תמצית וניל, קינמון, ואגוז מוסקט עד בשילוב טוב. מקפלים אטריות ותפוחים לתערובת גבינה ביד; להפיץ למחבת מוכנה.