קוגל תפוחי אדמה גביני
זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת קוטג'קטנה, תפוחי אדמה russet, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הגבינה curd אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינת קוטג'תות כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די טוב. נסו קוגל תפוחי אדמה גביני, קוגל תפוחי אדמה, ו קוגל תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
לגרוס תפוחי אדמה על ידי שפשוף אותם על פני החורים הגדולים של פומפיה תיבת. בקערה גדולה, במקום תפוחי אדמה מגורר; לכסות עם מים קרים.
בקערה גדולה נפרדת, לגרוס בצל על ידי שפשוף על החורים הגדולים יותר של פומפיה תיבת.
מוסיפים גבינת קוטג', גבינת צ ' דר, 4 כפות של עירית, שום, אגוז מוסקט וביצים.
מסננים תפוחי אדמה; לשטוף תחת מים זורמים.
מסננים היטב, באמצעות הידיים כדי ללחוץ על כמה שיותר מים עודפים ככל האפשר.
מוסיפים תפוחי אדמה לתערובת גבינה בקערה; מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים היטב; כפית לתבנית אפייה.
אופים 1 שעה או עד חום זהוב; מפזרים עירית נותרת.